Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος σχεδιασμός και καινοτομίες στο gamos.gr

Νέος σχεδιασμός και καινοτομίες στο gamos.gr

Με ένα ανανεωμένο site, γεμάτο καινοτομίες, νέες υπηρεσίες αλλά και πρωτοποριακή πλοήγηση υποδέχεται τους αναγνώστες του το gamos.gr.

Με ένα ανανεωμένο site, γεμάτο καινοτομίες, νέες υπηρεσίες αλλά και πρωτοποριακή πλοήγηση υποδέχεται τους αναγνώστες του το gamos.gr.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gamos.gr τους επισκέπτες υποδέχεται μια ιστοσελίδα, η οποία ξεχωρίζει χάρη στο φρέσκο, σύγχρονο σχεδιασμός με καινοτομίες κι εργαλεία για μια πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα πλοήγηση που συνδυάζει τεχνολογία και αισθητική προκειμένου να κάνει τη ζωή ενός ζευγαριού πιο εύκολη.

Ανάμεσα στις καινοτομίες που περιλαμβάνει ο νέος www.gamos.gr είναι το νέο εργαλείο ΙΔΕΕΣ , ένα πρωτότυπο εργαλείο εύρεσης φωτογραφιών με βάση το χρώμα της προτίμησης της αναγνώστριας, έτσι ώστε να βρίσκει ιδέες και προτάσεις για την οργάνωση και διακόσμηση του γάμου της. Με ένα απλό κλικ πάνω σε μια χρωματική απόχρωση, η αναγνώστρια έχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις σχετικές φωτογραφικές γκαλερί.

Αντίστοιχα στην ενότητα GETTING STARTΕD , φιλοξενείται μια πλήρης λίστα όσων χρειάζεται η αναγνώστρια για να οργανωθεί πριν και μετά το γάμο της (ημερομηνίες, χαρτιά, do’s & don’ts κ.ά), σε μια μόνο οθόνη. Έτσι μπορεί να δημιουργήσει το δικό της χρονοδιάγραμμα, να φτιάξει το πλάνο για τα τραπέζια στη δεξίωση, να βρει τις εκκλησίες σε όλη την Ελλάδα με τηλέφωνα και e-mails, ή να μάθει όλες εκείνες τις παραμέτρους που μπορεί να δημιουργήσουν καθυστερήσεις και λάθη σε χρόνο και χρήμα.

Ταυτόχρονα στην ενότητα ΕΧPERTS βρίσκει όλους τους προμηθευτές που θα χρειαστεί, από το νυφικό και τα παπούτσια ή το μακιγιάζ, έως το κουστούμι του γαμπρού και τον χώρο δεξίωσης, το catering, το φωτογράφο και τον d.j, με λεπτομερή ανάλυση των παροχών τους, αλλά και τις προσφορές και εκπτώσεις που μπορούν να πετύχουν.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα παραμένουν οι δημοφιλείς ενότητες, όπως για παράδειγμα οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΓΑΜΟΙ, μαζί με όλα τα ενδιαφέροντα νέα που αφορούν το γάμο καθώς και συμβουλές ομορφιάς, αλλά και όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Bachelor και το πάρτι του γάμου.

in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024