Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Vogue αποχαιρετά τη Ζιζέλ με ένα γυμνό εξώφυλλο

Η Vogue αποχαιρετά τη Ζιζέλ με ένα γυμνό εξώφυλλο

Πριν από δύο εβδομάδες έκανε την τελευταία πασαρέλα της καριέρας της μετά από μια πορεία 20 χρόνων στο χώρο του μόντελινγκ. Η Ζιζέλ, θέλοντας να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της, πόζαρε γυμνή στο εξώφυλλο της βραζιλιάνικης Vogue, πάνω σε ένα βάθρο, θυμίζοντας αρχαίο ελληνικό άγαλμα.

Πριν από δύο εβδομάδες έκανε την τελευταία πασαρέλα της καριέρας της μετά από μια πορεία 20 χρόνων στο χώρο του μόντελινγκ.

Η Ζιζέλ, θέλοντας να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της, πόζαρε γυμνή στο εξώφυλλο της βραζιλιάνικης Vogue, πάνω σε ένα βάθρο, θυμίζοντας αρχαίο ελληνικό άγαλμα.

Η 34χρονη καλλονή μοιράστηκε στο Instagram το εντυπωσιακό ασπρόμαυρο εξώφυλλο λίγο πριν το περιοδικό κυκλοφορήσει στα περίπτερα.

Το διάσημο μοντέλο εγκατέλειψε τις πασαρέλες θέλοντας να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και σε μελλοντικά προσωπικά της σχέδια.

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο, σύμφωνα με την κατάταξη του Forbes για το 2014, έχει γίνει το πρόσωπο πολλών πασίγνωστων brands, όπως Chanel, Carolina Herrera, Pantene. Σχεδιάζει, επίσης τη δική της σειρά με εσώρουχα και σαγιονάρες.

Μόνο τον τελευταίο χρόνο κέρδισε περίπου 47 εκατομμύρια δολάρια.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1980 στην πόλη Τρε ντε Μάγιο της Βραζιλίας και μεγάλωσε στην Οριζοντίνα. Σε ηλικία 14 ετών την ανακάλυψε σε ένα εμπορικό κέντρο ένα πρακτορείο μοντέλων και από τότε ξεκίνησε η λαμπρή της καριέρα στο μόντελινγκ.

Από πολύ νωρίς είχε καταφέρει να κάνει αίσθηση στο χώρο της μόδας με το πανέμορφο πρόσωπό της, με τις φακίδες της, τις ξανθιές φυσικές της μπούκλες και το καλοσχηματισμένο της κορμί. Η Ζιζέλ ξέφευγε από τα υπερβολικά αδύνατα μοντέλα που μέχρι τότε κυριαρχούσαν στις πασαρέλες.

Μόλις έγινε 18 ο διάσημος σχεδιαστής Αλεξάντερ ΜακΚουίν την παίρνει στο πλευρό του και αμέσως ξεκίνησαν οι φωτογραφήσεις για εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών μόδας όπως Esquire, Marie Claire και Vogue.

Το 2000 υπογράφει χρυσό συμβόλαιο και γίνεται άγγελος της εταιρείας εσωρούχων, Victoria Secret, ενώ παρότι οι προτάσεις για τηλεόραση πέφτουν βροχή, η ίδια αρνείται καθώς θέλει να αφοσιωθεί στο μόντελινγκ.

Η προσωπική της ζωή έγινε πολύ συχνά πρωτοσέλιδο στα περιοδικά, καθώς οι περισσότεροι από τους συντρόφους της είναι διάσημοι. Η σχέση της με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο που κράτησε πέντε χρόνια προσέλκυσε τα περισσότερα φλας. Έγιναν ζευγάρι το 2000 και χώρισαν το 2005. Μαζί φωτογραφήθηκαν πολλές φορές στο κόκκινο χαλί και σε κοσμικά πάρτι, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τα περιοδικά τους ήθελαν να παντρεύονται ή να χωρίζουν.

Το διάσημο μοντέλο παντρεύτηκε το 2009 με τον πρωταθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Τομ Μπρέιντι και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον εξάχρονο Μπέντζαμιν και τη δύο ετών Βίβιαν. Ο Μπρέιντι έχει και έναν γιο από τον πρώτο του γάμο.

Επιμέλεια: Κική Μαργαρίτη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024