Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το συγκινητικό συλλυπητήριο γράμμα του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Το συγκινητικό συλλυπητήριο γράμμα του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Διανύει  μια από τις πιο ευτυχισμένες αλλά και δημιουργικές περιόδους της ζωής του. Παρ’ όλα αυτά, ο δημοφιλής βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, δεν χάνει  την κοινωνική του ευαισθησία.  

Διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες αλλά και δημιουργικές περιόδους της ζωής του. Παρ’ όλα αυτά, ο δημοφιλής βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, δεν χάνει την κοινωνική του ευαισθησία. Αυτό, αποδείχτηκε πρόσφατα, με το γράμμα που έστειλε στην οικογένειά μιας δεκατετράχρονης φανατικής τηλεθεάτριας, της σειράς Sherlock, στην οποία πρωταγωνιστεί, συγκινημένος από τον πρόσφατο χαμό της.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν εξαιρετικά έντονοι και «γεμάτοι» για τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. Ο βρετανός ηθοποιός που έπαιξε τον κακό Khan στο Star Trek Into Darkness, είναι ο πρωταγωνιστής της εξαιρετικά δημοφιλούς και βραβευμένης σειράς Sherlock και υπήρξε υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, Bafta και Όσκαρ για τον ρόλο του ως Άλαν Τιούρινγκ, στο Παιχνίδι της Μίμησης, μέσα σε όλα, βρήκε το χρόνο να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Σόφι Χάντερ, από την οποία περιμένει σύντομα το πρώτο τους παιδί.

Η Eve Sheperd ήταν μόλις δεκατεσσάρων χρόνων όταν άφησε την τελευταία της πνοή την 1η Φεβρουαρίου του 2015. Είχε αναπνευστικά προβλήματα εκ γενετής, τα οποία πάλευε να ξεπεράσει καθ’ όλη τη σύντομη ζωή της. Γεννημένη πρόωρα, υπεβλήθη σε τραχειοτομία, όταν ήταν μόλις τριών μηνών και έκτοτε ακολούθησαν περίπου 200 επεμβάσεις.

Ο αγαπημένος της, Sherlock, ο κατά κόσμον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, που είχε μάθει τη λατρεία της για τη σειρά, της είχε στείλει στο παρελθόν μια υπογεγραμμένη φωτογραφία του με την αφιέρωση να γίνει καλά και κάποια στιγμή να τη συναντήσει.

Όταν έμαθε για τον χαμό της, ο Κάμπερμπατς έστειλε ένα γράμμα στους δικούς της το οποίο αναγνώστηκε στη νεκρώσιμη ακολουθία της, ενώ παράλληλα, ο ηθοποιός απολογούνταν, γιατί δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία της μικρής, αφού βρισκόταν στα γυρίσματα της σειράς.

«Στέλνω τα βαθύτατά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της Eve. Το να χάνεις κάποιον, σε τόσο νεαρή ηλικία, και μάλιστα κάποιον που πάλεψε σε όλη του τη ζωή, πρέπει να είναι δυσβάσταχτο.

Ελπίζω να βρουν ανακούφιση στο γεγονός ότι αγαπήθηκε πολύ από όλους. Η υποστήριξή της στη σειρά (Sherlock) έχει εκτιμηθεί πολύ από όλους μας και θα την θυμόμαστε».

«Μακάρι να μπορούσα να ήμουν εκεί αλλά δυστυχώς βρίσκομαι στα γυρίσματα της σειράς που τόσο αγάπησε. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της. Με όλη την αγάπη μου Benedict xxx».

Ο πατέρας της Eve συγκλονισμένος από τον θάνατο της κόρης του και συγκινημένος με την ευαισθησία του βρετανού ηθοποιού για το χαμό της, δήλωσε πως ήταν εντελώς απίστευτο, το γεγονός ότι έλαβε από εκείνον το συγκεκριμένο γράμμα και μάλιστα ενώ στη δική του ζωή συνέβαιναν συγκλονιστικά πράγματα και ήταν εξαιρετικά πολυάσχολος και σχολιάζει:

«Ξέρουμε ότι η Eve θα πηδούσε από χαρά, αν ήταν εδώ»…

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου

in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024