Στην Ακρόπολη με Wi-Fi

Δωρέαν ασύρματο δίκτυο εγκαινιάστηκε στο Θησείο

Δωρέαν ασύρματο δίκτυο εγκαινιάστηκε στο Θησείο
Ο Γ.Αλογοσκούφης κάθισε με νέους στο Θησείο και δοκίμασε το δίκτυο   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
in.gr audio player
Αθήνα

Έπειτα από τη δυνατότητα δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο Internet από την πλατεία Συντάγματος, το υπουργείο Οικονομίας εγκαινίασε τη Πέμπτη δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi στο Θησείο. 

«Ο καθένας από εσάς μπορεί να έρθει με τον προσωπικό του υπολογιστή ή με μια φορητή συσκευή επικοινωνίας και να συνδεθεί ασύρματα και δωρεάν στο Internet, από ένα μεγάλο μέρος της περιοχής του Θησείου» δήλωσε ο Γιώργος Αλογοσκούφης στα εγκαίνια.

«Το δίκτυο θα λειτουργεί δωρεάν μέχρι το τέλος του 2008, στο πλαίσιο της πολιτικής μας για την εξοικείωση των πολιτών με την ασύρματη ευρυζωνικότητα» πρόσθεσε ο υπουργός και ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα τίθεται σε λειτουργία ακόμη ένα τέτοιο ασύρματο δίκτυο στην πλατεία Κοτζιά.

«Πριν από 15 περίπου μήνες είχαμε εγκαινιάσει το ασύρματο δίκτυο δωρεάν πρόσβασης στo Internet στο Σύνταγμα. Από τότε μέχρι σήμερα, στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκαν συνολικά περισσότερες από 40.000 ασύρματες συνδέσεις στο Internet από περίπου 8.000 χρήστες. Η ανταπόκριση και η αξιοποίηση του WiFi στην πλατεία Συντάγματος ήταν πάνω από κάθε προσδοκία μας» είπε ο υπουργός.

«Εύχομαι λοιπόν καλά downloads με υψηλές ταχύτητες και καλές ασύρματες συνδέσεις, αξιοποιώντας το γρήγορο δωρεάν Internet στο Θησείο» κατέληξε.

Η ταχύτητα πρόσβασης στο Θησείο είναι 4Mbps.

Newsroom ΔΟΛ

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη