Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διοικητικές αρρυθμίες και άσκηση πιέσεων στη ΔΕΗ καταγγέλλει ο Γ.Παλαιοκρασσάς

Διοικητικές αρρυθμίες και άσκηση πιέσεων στη ΔΕΗ καταγγέλλει ο Γ.Παλαιοκρασσάς

Για συμφέροντα που ασκούν πιέσεις στη ΔΕΗ κάνει λόγο ο πρόεδρος της επιχείρησης Γιάννης Παλαιοκρασσάς και δηλώνει έτοιμος να συγκρουστεί μαζί τους. Προαναγγέλλει αυξήσεις στα τιμολόγια των ΛΑΡΚΟ και ΑτΕ και ξεκαθαρίζει πως στη ΔΕΗ δεν θα εφαρμοστεί το μοντέλο του ΟΤΕ.

88

Για συμφέροντα που ασκούν πιέσεις στη ΔΕΗ κάνει λόγο ο πρόεδρος της επιχείρησης Γιάννης Παλαιοκρασσάς και δηλώνει έτοιμος να συγκρουστεί μαζί τους.

Σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» ο κ. Παλαιοκρασσάς αναφέρεται σε αρρυθμίες στη διοίκηση της ΔΕΗ και σημειώνει ότι ο ίδιος παρέπεμψε στη Δικαιοσύνη υποθέσεις «που δεν αφορούν τα απλά μέλη του ΔΣ, αλλά εκείνους που βρίσκονται στην ιεραρχία και τους διευθύνοντες συμβούλους».

Εξάλλου δηλώνει πως δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου και οριοθετεί τις σχέσεις του με τον πολιτικό του προϊστάμενο Δημήτρη Σιούφα, παραδεχόμενος ότι υπάρχει διαφορά απόψεων, όμως κατά την γνώμη του η ΔΕΗ ως εισηγμένη εταιρεία πρέπει να λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια.

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ προαναγγέλλει αυξήσεις στα τιμολόγια της ΛΑΡΚΟ και της Αλουμίνιο της Ελλάδος και ξεκαθαρίζει πως στη ΔΕΗ δεν θα εφαρμοστούν μεταρρυθμίσεις στο πρότυπο του ΟΤΕ, γιατί δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό. «Αλλο ο ΟΤΕ, άλλο η ΔΕΗ», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Τέλος ανακοινώνει ότι την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας και σημειώνει ότι «η ΔΕΗ πρέπει να μετασχηματιστεί σε μια πράγματι δραστήρια και δυναμική εταιρεία που θα έχει κέρδη και θα ανοίξει πανιά εντός και εκτός Ελλάδος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024