Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παπαστράτος: Εγκαινιάστηκαν οι νέες παραγωγικές εγκαταστάσεις

Παπαστράτος: Εγκαινιάστηκαν οι νέες παραγωγικές εγκαταστάσεις

Έναν μόλις χρόνο μετά από την ανακοίνωση της επένδυσης ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ, η Παπαστράτος εγκαινίασε, σημερα τις νέες παραγωγικές εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο.

Έναν μόλις χρόνο μετά από την ανακοίνωση της επένδυσης ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ, η Παπαστράτος εγκαινίασε, σημερα τις νέες παραγωγικές εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο.

Η επένδυση που οδήγησε στην πλήρη μετατροπή του εργοστασίου, αλλά και στο ριζικό μετασχηματισμό της Παπαστράτος, ολοκληρώνεται σε χρόνο-ρεκόρ, παρά τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και το μέγεθος του έργου, που περιλαμβάνει την κατασκευή τριών νέων κτηρίων, την εγκατάσταση δύο νέων γραμμών επεξεργασίας καπνού και δέκα νέων γραμμών παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού, ενώ η παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου της Παπαστράτος θα φτάνει τις 20 δισεκατομμύρια θερμαινόμενες ράβδους καπνού ετησίως.

Οι 400 νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται αυξάνουν κατά 50% το προσωπικό της εταιρείας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εργαζομένων σε 1.200.

Οι νέες εγκαταστάσεις εγκαινιάστηκαν από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Philip Morris International, Ανδρέα Καλαντζόπουλο και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Παπαστράτος, Χρήστο Χαρπαντίδη, παρουσία εκπροσώπων από την πολιτική και επιχειρηματική ζωή της χώρας.

Ο κ. Καλαντζόπουλος, στην ομιλία του σημείωσε ότι «η Παπαστράτος είναι το πρώτο μας εργοστάσιο που σταματάει την παραγωγή τσιγάρων και μετατρέπει τη λειτουργία της για να παράγει αποκλειστικά εναλλακτικά προϊόντα που θερμαίνουν και δεν καίνε τον καπνό. Θα συνεχίσουμε να μετατρέπουμε τις υπάρχουσες και να επενδύουμε σε νέες παραγωγικές εγκαταστάσεις για να ικανοποιήσουμε την απαίτηση ενηλίκων καπνιστών απ’ όλο τον κόσμο που αναζητούν καλύτερες λύσεις, εναλλακτικές του καπνίσματος. Δεσμευθήκαμε να προσφέρουμε προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε όλους τους ανθρώπους που έτσι κι αλλιώς θα συνέχιζαν να καπνίζουν. Το ρεύμα αυτής της επαναστατικής αλλαγής προς όφελος των 1,1 δισεκατομμυρίων καπνιστών, της δημόσιας υγείας και την κοινωνίας γενικότερα γίνεται συνεχώς πιο δυνατό. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα μέλλον απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου».

Ο κ. Χαρπαντίδης συμπλήρωσε ότι «με την επένδυση αυτή κάνουμε μία ακόμα κίνηση στήριξης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας με νέες θέσεις εργασίας, διασφάλιση χιλιάδων θέσεων σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα αλλά και την ενίσχυση της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό».

health.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024