Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ελλάδα οδεύει στο να γυρίσει σελίδα δηλώνει ο Μ.Σεντένο

Η Ελλάδα οδεύει στο να γυρίσει σελίδα δηλώνει ο Μ.Σεντένο

Η Ελλάδα φαίνεται πως οδεύει στο να γυρίσει σελίδα και να ολοκληρώσει το τρίτο πρόγραμμα φέτος, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Μάριο Σεντένο μιλώντας στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών. Έσπευσε δε να προσθέσει πως «θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι (οι Έλληνες) μπορούν να σταθούν στα δικά τους πόδια, με βιώσιμη πρόσβαση στις αγορές στο τέλος του προγράμματος» και περιέγραψε πώς φαντάζεται την επόμενη από το τέλος του μνημονίου ημέρα.

Η Ελλάδα φαίνεται πως οδεύει στο να γυρίσει σελίδα και να ολοκληρώσει το τρίτο πρόγραμμα φέτος, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Μάριο Σεντένο μιλώντας στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών στο Βερολίνο, με θέμα «Διατηρώντας το momentum στην ευρωζώνη –το 2018 και μετά».

«Θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι (οι Έλληνες) μπορούν να σταθούν στα δικά τους πόδια, με βιώσιμη πρόσβαση στις αγορές στο τέλος του προγράμματος. Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα, η Ελλάδα θα επωφεληθεί από κίνητρα, ώστε να παραμείνει σε σταθερή πορεία σε ό,τι αφορά τη μεταρρυθμιστική διαδικασία, καθώς και την αξιόπιστη διαμόρφωση πολιτικής» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup.

Ο Μάριο Σεντένο ανέφερε ακόμη ότι χώρες που συμμετείχαν σε προγράμματα χάριν των προσπαθειών τους κατά τη διάρκεια και μετά την κρίση θεωρούνται ως πρωταθλητές των μεταρρυθμίσεων σύμφωνα με ανεξάρτητες μελέτες θεσμικών οργάνων, όπως ο ΟΟΣΑ και το ΔΝΤ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024