Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα η Barnes International

Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα η Barnes International

Την έναρξη της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Barnes International, εγκαινιάζοντας τα νέα της γραφεία στην Αθήνα.

Την έναρξη της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Barnes International, εγκαινιάζοντας τα νέα της γραφεία στην Αθήνα.

Όπως ανέφερε η Κατερίνα Μητσοτάκη, που ανέλαβε τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της εταιρείας, η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης για τους ξένους επενδυτές, παρά την συνεχιζόμενη κρίση.

Σύμφωνα με την κ. Μητσοτάκη, η Barnes Greece αποτελείται από μία ομάδα με ισχυρή παρουσία στον κλάδο της αξιοποίησης ακινήτων, με στόχο τη διαχείριση ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου ακινήτων σε όλη την Ελλάδα και σε μοναδικούς προορισμούς του εξωτερικού. «Η ελληνική αγορά ακινήτων έχει αρχίσει να ανακάμπτει, ενώ το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών για αγορά ακινήτων είναι μεγάλο» τόνισε η κ. Μητσοτάκη και πρόσθεσε: «Είναι στο χέρι μας να τους πείσουμε να επενδύσουν στην ελληνική αγορά ακινήτων».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος της Barnes International, Thibault de Saint Vincent. Όπως σημείωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, η Ελλάδα χρειάζεται επενδύσεις σήμερα περισσότερο από ποτέ: «Η Ελλάδα αποτελούσε για εμάς εδώ και αρκετά χρόνια αγορά στόχο. Είναι ελκυστική αγορά και διαθέτει καταπληκτικά ακίνητα. Μπορεί να αργήσαμε να έρθουμε, αλλά αυτό έγινε γιατί ψάχναμε τον κατάλληλο συνεταίρο για να μας βοηθήσει να το κάνουμε σωστά. Πιστεύουμε ότι η ελληνική αγορά ακινήτων ανακάμπτει και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσει κάποιος σε αυτή».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η BARNES International, με ιστορία μεγαλύτερη των 20 χρόνων και παρουσία σε περισσότερες από 60 πόλεις του κόσμου, κατέχει ηγετική θέση στον χώρο του luxury real estate.

Το δίκτυο της BARNES αποτελείται από 85 γραφεία παγκοσμίως και διαχειρίζεται περισσότερα από 36.000 ακίνητα προς πώληση. Με μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, η BARNES παρέχει στους πελάτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με σκοπό πάντα να ξεπερνά τις προσδοκίες τους.

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024