Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΕΚΤ: Θα καθυστερήσουν οι νέοι κανόνες για κόκκινα δάνεια

ΕΚΤ: Θα καθυστερήσουν οι νέοι κανόνες για κόκκινα δάνεια

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πιθανόν να καθυστερήσει την εφαρμογή των νέων κανόνων της για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια κατά μερικούς μήνες , καθώς χρειάζεται χρόνο να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που λαμβάνει από τον κλάδο, δήλωσε η επικεφαλής της τραπεζικής εποπτείας της ΕΚΤ Ντανιέλ Νουί σε πορτογαλική εφημερίδα.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πιθανόν να καθυστερήσει την εφαρμογή των νέων κανόνων της για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια κατά μερικούς μήνες καθώς χρειάζεται χρόνο να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που λαμβάνει από τον κλάδο, δήλωσε η επικεφαλής της τραπεζικής εποπτείας της ΕΚΤ Ντανιέλ Νουί σε πορτογαλική εφημερίδα.

«Νομίζω ότι αυτή διαδικασία ανάλυσης θα πάρει ένα ή δυο μήνες», δήλωσε η Νουί στην εφημερίδα Público. «Κατά συνέπεια είναι πολύ πιθανόν η εφαρμογή να καθυστερήσει κατά μερικούς μήνες».

«Ωστόσο, θα έλεγα ότι δεν αλλάζουν πολλά εάν αυτό συμβεί, ας πούμε την 1η Ιανουαρίου, την 1η Απριλίου ή την 1η Ιουνίου», δήλωσε, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει λόγος για καθυστέρηση πέραν του 2019.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024