Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διάκριση του ΣΕΒΤ για τη συνεισφορά του στις εξαγωγές

Διάκριση του ΣΕΒΤ για τη συνεισφορά του στις εξαγωγές

Tιμητικό βραβείο στα «GREEK EXPORTS AWARDS 2017» για το σημαντικό έργο που υλοποίησε για την προώθηση των εξαγωγών της χώρας το 2017 απέσπασε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών (ΣΕΒΤ).

Tιμητικό βραβείο στα «GREEK EXPORTS AWARDS 2017» για το σημαντικό έργο που υλοποίησε για την προώθηση των εξαγωγών της χώρας το 2017 απέσπασε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών (ΣΕΒΤ).

Το 2017 για τον ΣΕΒΤ ήταν μια χρονιά με έντονη δραστηριότητα όσον αφορά στον κλάδο των εξαγωγών, με αποκορύφωμα την ανάπτυξη ενός εργαλείου που βοηθά ουσιαστικά στη διερεύνηση των ευκαιριών για συνεργασία σε όλο τον κόσμο, καθώς η φήμη των ελληνικών προϊόντων αυξάνεται συνεχώς και η ζήτηση από εισαγωγικές εταιρείες και λιανεμπόρους μεγαλώνει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η νέα, φιλική και εύκολη στη χρήση πλατφόρμα εξαγωγών (http://www.sevt.gr/gr/categories-export-list) που ανέπτυξε ο ΣΕΒΤ σε πέντε γλώσσες, περιλαμβάνει όλα τα ελληνικά εξαγόμενα προϊόντα διατροφής με στόχο να προωθήσει τις εμπορικές σχέσεις των ελληνικών επιχειρήσεων με τις παγκόσμιες αγορές.
Η συνεισφορά του ΣΕΒΤ στις εξαγωγές της χώρας, δεν σταματούν με την ανάπτυξη της νέας πλατφόρμας.

Ο Σύνδεσμος σε καθημερινή βάση έχει ένα καθολικό ρόλο ενημερώνοντας τα μέλη του για τις νεότερες εξελίξεις στις εξαγωγές και παρέχοντας υποστήριξη με ποικίλες δράσεις, με στόχο την ενίσχυση των εξαγωγών τους και την επίλυση των προβλημάτων τους. Πιο συγκεκριμένα, παρέχει ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη αναφορικά με τους νόμους που ισχύουν σε άλλες χώρες, βελτιώνει τις σχέσεις των μελών του με τους ΕΟΥ, αλλά και ανοίγει τον δρόμο στα ελληνικά προϊόντα ώστε να γίνουν πιο αναγνωρίσιμα και ανταγωνιστικά στη διεθνή αγορά.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒΤ, Ευάγγελος Καλούσης, σημειώνει: «Το βραβείο αυτό τιμά ιδιαίτερα τον Σύνδεσμο και επιστεγάζει το έργο μας στις εξαγωγές της χώρας. Το 2017 είχαμε θέσει ως στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου και προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να ενισχύσουμε τις επιχειρήσεις της Βιομηχανίας Τροφίμων στο δύσκολο έργο τους για την ανάπτυξη στο εξωτερικό, σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική, με νέα εργαλεία αλλά και καθημερινή δουλειά. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίζουμε με τον ίδιο σθένος και ζήλο τις προσπάθειές μας, με στόχο την περαιτέρω στήριξη της εξωστρέφειας, προσδοκώντας ταυτόχρονα σε ακόμη μεγαλύτερη συνεργασία και στήριξη από το Υπουργείο Εξωτερικών και το ανθρώπινο δυναμικό των ΟΕΥ».

ΑΠΕ,in.gr

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024