Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μοσκοβισί: Δεν θέλουμε να δούμε 4ο πρόγραμμα στην Ελλάδα

Μοσκοβισί: Δεν θέλουμε να δούμε 4ο πρόγραμμα στην Ελλάδα

Αισιόδοξος εμφανίσθηκε ο επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί ότι η Ελλάδα θα ολοκληρώσει εγκαίρως και επιτυχώς το τρέχον πρόγραμμα μέχρι τον Αύγουστο του 2018. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν θέλει να δει 4ο πρόγραμμα στην Ελλάδα.

Αισιόδοξος εμφανίσθηκε στην Ουάσιγκτον ο επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί ότι η Ελλάδα θα ολοκληρώσει εγκαίρως και επιτυχώς το τρέχον πρόγραμμα μέχρι τον Αύγουστο του 2018.

Σε εκδήλωση του ινστιτούτου Brookings, ο κ. Μοσκοβισί δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να δει ένα 4ο πρόγραμμα για τη χώρα, αλλά ότι «η Ελλάδα θα πρέπει να είναι ικανή να επιστρέψει επιτυχώς στις αγορές, με χαμηλά επιτόκια. Θα πρέπει να γίνει ξανά μία ελκυστική χώρα, για να επιστρέψουν οι επενδυτές δημιουργώντας ανάπτυξη και θέσεις εργασίας μέσω των μεταρρυθμίσεων».

Σχετικά με τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, ο κ. Μοσκοβισί σημείωσε ότι «είναι ένας πολύ σημαντικός εταίρος».

Ο ίδιος πάντως σημείωσε ότι «δεν μπορεί να ξέρει πόσο αποφασισμένο» θα είναι το ΔΝΤ να μείνει και όπως τόνισε, «αυτό θα εξαρτηθεί και από την ποιότητα των λύσεων που θα βρούμε».

Ο Πιέρ Μοσκοβισί αναφέρθηκε και στην ελάφρυνση του χρέους, σημειώνοντας ότι η συζήτηση έχει ξεκινήσει ήδη για τη χάραξη μίας κοινής στρατηγικής για το θέμα. Όπως είπε, το θέμα τέθηκε στο τελευταίο Eurogroup ενώ το έχει συζητήσει και με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024