Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μνημόνιο συνεργασίας της ΔΕΗ Ανανεώσιμες με τη SUMEC Group

Μνημόνιο συνεργασίας της ΔΕΗ Ανανεώσιμες με τη SUMEC Group

Μνημόνιο συνεργασίας, υπεγράφη μεταξύ της ΔΕΗ Ανανεώσιμες και της κινεζικής εταιρείας SUMEC Group, το οποίο μεταξύ άλλων αφορά στην ανάπτυξη έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και στην παροχή ενεργειακών υπηρεσιών και ειδικότερα εξοικονόμησης ενέργειας, τομέας που η SUMEC έχει πλούσια δραστηριότητα και εμπειρία.

Υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη, μεταξύ της ΔΕΗ Ανανεώσιμες και της κινεζικής εταιρείας SUMEC Group μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο μεταξύ άλλων αφορά στην ανάπτυξη έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και στην παροχή ενεργειακών υπηρεσιών και ειδικότερα εξοικονόμησης ενέργειας, τομέας που η SUMEC έχει πλούσια δραστηριότητα και εμπειρία.

Οι εκπρόσωποι της κινεζικής εταιρείας δήλωσαν ότι στόχος τους είναι να γίνει η Ελλάδα βάση της επιχειρηματικής δραστηριότητας τους στην ευρύτερη περιοχή.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μ.Παναγιωτάκης, υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία της συνεργασίας της ΔΕΗ Ανανεώσιμες με τη SUMEC, πράγμα για το οποίο η ΔΕΗ θα παράσχει κάθε στήριξη, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας της κινεζικής εταιρείας με την ίδια τη ΔΕΗ στον τομέα των ενεργειακών υπηρεσιών, που προβλέπεται από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024