Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μοσκοβισί: Παραμένει αισιόδοξος για πολιτική συμφωνία πριν το Eurogroup

Μοσκοβισί: Παραμένει αισιόδοξος για πολιτική συμφωνία πριν το Eurogroup

«Αισιόδοξος» για την επίτευξη μιας πολιτικής συμφωνίας σχετικά με το πρόγραμμα πριν τη συνεδρίαση του Eurogroup, δήλωσε Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί, επαναλαμβάνοντας ότι «με μια μικρή προσπάθεια απ' όλους τους μετέχοντες, μου φαίνεται εφικτή». «Είναι σαφές ότι υπάρχει τώρα ανάγκη να δείξουμε στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ της λιτότητας», τόνισε. «Πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε λεπτό, έως το Eurogroup, προκειμένου να υπάρξει λευκός καπνός», λέει ο Δ.Παπαδημούλης.

«Αισιόδοξος» για την επίτευξη μιας πολιτικής συμφωνίας σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup την ερχόμενη Δευτέρα δήλωσε ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.

«Μια συμφωνία για το πώς θα προχωρήσει το ελληνικό πρόγραμμα είναι απολύτως απαραίτητη … με μια μικρή προσπάθεια απ’ όλους τους μετέχοντες, μου φαίνεται εφικτή», δήλωσε ο Μοσκοβισί σε δημοσιογράφους στη Βιέννη.

«Είναι σαφές ότι υπάρχει τώρα ανάγκη να δείξουμε στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ της λιτότητας», δήλωσε ο Πιέρ Μοσκοβισί.

«Πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε λεπτό, έως το Eurogroup, προκειμένου να υπάρξει λευκός καπνός», τονίζει από την πλευρά του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλης.

«Πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε λεπτό, έως το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, προκειμένου να υπάρξει λευκός καπνός, είτε με πλήρη συμφωνία είτε με ένα σαφές περίγραμμα συμφωνίας, που μαζί με ένα σφιχτό χρονοδιάγραμμα θα οδηγήσει στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, στον ραδιοσταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84.

Για όσους θέτουν θέμα εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη είπε χαρακτηριστικά: «Όσοι βάζουν θέμα grexit στο τραπέζι είναι εκτός πραγματικότητας, εκτός ύλης και δεν αποκλείεται να έχουν στο μυαλό τους Τσίπρας-exit και όχι grexit. Το συμφέρον της χώρας, αυτή την ώρα, δεν είναι να αφήσουμε το γάμο και να πάμε για πουρνάρια».

Ο κ. Παπαδημούλης επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι «έχει λυσσάξει να γίνει κυβέρνηση και αντί να φορά τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος όταν βγαίνει το εξωτερικό, στέλνει το μήνυμα βοηθήστε με να ρίξω τον Τσίπρα τώρα, για να μπορώ να σας κάνω όλα τα χατίρια, διότι μετά θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να πάει μέχρι το 2019».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024