Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ροκ» καταστάσεις στις σχέσεις Βρυξελλών-Ουάσινγκτον βλέπει ο Μοσκοβισί

«Ροκ» καταστάσεις στις σχέσεις Βρυξελλών-Ουάσινγκτον βλέπει ο Μοσκοβισί

Για «ροκ» καταστάσεις στις σχέσεις της ΕΕ με τις ΗΠΑ έκανε λόγο ο Πιερ Μοσκοβισί, σύμφωνα με δημοσίευμα του euractiv. Κληθείς να σχολιάσει τις επικριτικές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ για το ευρωπαϊκό σχέδιο και την πρόβλεψή του ότι κι άλλες χώρες θα εγκαταλείψουν την ΕΕ, ο Μοσκοβισί απάντησε ότι είναι αδιανόητο το ότι έχουμε μια αμερικανική διοίκηση που επιθυμεί τη διάλυση της ΕΕ.

Για «ροκ» καταστάσεις στις σχέσεις της ΕΕ με τις ΗΠΑ έκανε λόγο ο επίτροπος οικονομικών υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, μιλώντας σε ομάδα δημοσιογράφων στο Παρίσι, σύμφωνα με δημοσίευμα του euractiv.

Κληθείς να σχολιάσει τις επικριτικές δηλώσεις του νέου πρόεδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για το ευρωπαϊκό σχέδιο και την πρόβλεψή του ότι κι άλλες χώρες θα εγκαταλείψουν την ΕΕ, ο Πιερ Μοσκοβισί απάντησε ότι είναι αδιανόητο το ότι έχουμε μια αμερικανική διοίκηση που επιθυμεί τη διάλυση της ΕΕ.

«Δε δέχομαι τέτοιου είδους οραματισμούς και σχόλια που προσδοκούν κι άλλες αποχωρήσεις από την ΕΕ», δήλωσε ο Π.Μοσκοβισί στους δημοσιογράφους, εκτιμώντας πως οι σχέσεις της ΕΕ με τις ΗΠΑ ενδέχεται να είναι «ροκ».

Συνεχίζοντας, ο Γάλλος Επίτροπος χαρακτήρισε «απογοητευτικά» τα σχόλια του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ειδικά όσον αφορά το Brexit και πρόσθεσε: «Αναμένω πως ο Ντ.Τραμπ θα σταθεί στο πλευρό των ευρωπαίων εταίρων του και ελπίζω ότι δε θα χρειάζεται κάθε φορά να μιλάμε σε τέτοιους τόνους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024