Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντομπρόβσκις: Περιπλέκουν την επίτευξη συμφωνίας οι έκτακτες παροχές

Ντομπρόβσκις: Περιπλέκουν την επίτευξη συμφωνίας οι έκτακτες παροχές

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις ανέφερε πως ο λεγόμενος «μποναμάς» προς τους συνταξιούχους «περιπλέκει τα πράγματα» για την επίτευξη συμφωνίας με την ελληνική κυβέρνηση. Λέγοντας πως δεν θα μιλούσε πάντως για «αδιέξοδο», εκτίμησε πως συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί «τους επόμενους μήνες» και πως η απόσταση «δεν είναι τόσο μεγάλη που να μην μπορεί να γεφυρωθεί».

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις ανέφερε πως ο λεγόμενος «μποναμάς» προς τους συνταξιούχους «περιπλέκει τα πράγματα» για την επίτευξη συμφωνίας με την ελληνική κυβέρνηση.

Λέγοντας πως δεν θα μιλούσε πάντως για «αδιέξοδο», εκτίμησε πως συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί «τους επόμενους μήνες» και πως η απόσταση «δεν είναι τόσο μεγάλη που να μην μπορεί να γεφυρωθεί».

Μιλώντας στην Καθημερινή, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν ανέφερε σχετικά με την αξιολόγηση πως «σαφώς δεν θα περιέγραφα την κατάσταση ως αδιέξοδο, όμως είναι πιο ταραγμένη από ό,τι πριν από μερικές εβδομάδες».

«Αυτό που περιπλέκει τα πράγματα είναι η μονομερής ανακοίνωση από την ελληνική κυβέρνηση για τις παροχές του 2016-17, αν και αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία και τον σκοπό πίσω από αυτήν την κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης» είπε ο Ντομπρόβσκις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024