Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κληρώνει για το νέο CEO της Τράπεζας Πειραιώς στις 14 Δεκεμβρίου

Κληρώνει για το νέο CEO της Τράπεζας Πειραιώς στις 14 Δεκεμβρίου

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η διαδικασία των υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς, με πλήρη τήρηση των κανόνων εταιρικής διακυβέρνησης, στο πλαίσιο που έχουν ορίσει οι εποπτικοί θεσμοί του Ευρωπαϊκού συστήματος, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος του ομίλου Γιώργος Χατζηνικολάου.

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη ηδιαδικασία των υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς, με πλήρη τήρηση των κανόνων εταιρικής διακυβέρνησης, στο πλαίσιο που έχουν ορίσει οι εποπτικοί θεσμοί του Ευρωπαϊκού συστήματος, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος του ομίλου Γιώργος Χατζηνικολάου.

Όπως επισημαίνει σχετικά, «πραγματοποιήσαμε, έτσι, ένα ακόμη βήμα στην πορεία αναδιάρθρωσης της Τράπεζας Πειραιώς, με γνώμονα τη σταθερότητα του εγχώριου τραπεζικού συστήματος, τα συμφέροντα των μετόχων και των πελατών μας».

Και καταλήγει τονίζοντας πως «δέσμευση και στόχος μας είναι να παραμείνει η Τράπεζα βασικός πυλώνας της ελληνικής αγοράς, ενδυναμώνοντας την προοπτική της στο σημερινό περιβάλλον».

Το νέο διευθύνοντα σύμβουλο θα κληθεί να αναδείξει το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας, που έχει οριστεί για τις 14 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο υποψήφιοι για τη θέση του CEO είναι ο Άνθιμος Θωμόπουλος και ο Χρήστος Παπαδόπουλος, με τον πρώτο να αποτελεί επιλογή του μεγαλομετόχου της τράπεζας Τζον Πόλσον και το δεύτερο επιλογή παραδοσιακών της βασικών μετόχων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024