Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΓΣΕΕ: Όχι στο ξεπούλημα των επιχειρήσεων κοινωνικής ωφέλειας

ΓΣΕΕ: Όχι στο ξεπούλημα των επιχειρήσεων κοινωνικής ωφέλειας

Την κατηγορηματική αντίθεσή της στην ένταξη στο Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας εκφράζει η ΓΣΕΕ. Είναι αδιανόητο να «ξεπουλιούνται» επιχειρήσεις κοινωνικής ωφέλειας και κοινωνικών αγαθών και να υποθηκεύεται με αυτόν τον τρόπο το μέλλον της χώρας και κατ' επέκταση η πρόσβαση των πολιτών σε φτηνές και ποιοτικές υπηρεσίες, τονίζει, στηρίζοντας απόλυτα τις κινητοποιήσεις και τον αγώνα των εργαζομένων στις δημόσιες επιχειρήσεις και στους οργανισμούς.

Την κατηγορηματική αντίθεσή της στην ένταξη στο Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας εκφράζει η ΓΣΕΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, είναι αδιανόητο να «ξεπουλιούνται» επιχειρήσεις κοινωνικής ωφέλειας και κοινωνικών αγαθών και να υποθηκεύεται με αυτόν τον τρόπο το μέλλον της χώρας και κατ’ επέκταση η πρόσβαση των πολιτών σε φτηνές και ποιοτικές υπηρεσίες.

«Δεν το χωρά ανθρώπινος νους ότι η κυβέρνηση αποφασίζει ακόμη και το νερό, όπως και το ρεύμα, να περάσει στα χέρια των ιδιωτών, καθιστώντας, ακόμη και το βασικότερο αγαθό για τον άνθρωπο, εμπόρευμα», τονίζει η ΓΣΕΕ και ζητά «την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου της «ντροπής» στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις δημόσιες επιχειρήσεις και τους οργανισμούς καλώντας ταυτόχρονα να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον αγώνα για να σταματήσει αυτό ‘το έγκλημα εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας»».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024