Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παππάς: Έως το τέλος Οκτωβρίου η υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ

Παππάς: Έως το τέλος Οκτωβρίου η υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ

Τίποτα δεν εμποδίζει την καταβολή της επόμενης δόσης των δανείων ύψους 2,8 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου δήλωσε στην Handelsblatt ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. «Δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις όπως πέρυσι, αυτό είναι αναμφισβήτητο» τόνισε.

Τίποτα δεν εμποδίζει την καταβολή της επόμενης δόσης των δανείων ύψους 2,8 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. «Δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις όπως πέρυσι, αυτό είναι αναμφισβήτητο» τόνισε.

Προλογίζοντας τη συνέντευξη του Νίκου Παππά η γερμανική εφημερίδα αναφέρει με χιουμοριστική διάθεση: «Η κρίση κυνηγά τον Νίκο Παππά μέχρι τις ΗΠΑ. Ο Έλληνας υπουργός Επικρατείας τραβά τα μαλλιά του ανταποκριτή της Handelsblatt στη Ν.Υόρκη. «Α! ώστε είναι αληθινά» λέει. Πρόκειται για έναν υπαινιγμό σε ρεπόρτερ της τηλεόρασης οι οποίοι μεταμφιεσμένοι με περούκα και γυαλιά ηλίου τον ακολουθούσαν στη σύνοδο του ΟΗΕ. Ήθελαν να αποδείξουν ότι κάνει ταξίδι αναψυχής, εις μάτην όμως».

Όπως είπε ο κ. Παππάς, οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν ήταν οι δυσκολότερες από πολιτικής απόψεως, οι υπόλοιπες βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι λιγότερο αμφιλεγόμενες.

Ιδιωτικοποίησεις όπως εκείνες των αεροδρομίων ή του λιμένος Πειραιώς αποδεικνύουν ότι η ελληνική κυβέρνηση τηρεί τις δεσμεύσεις της, όπως επισήμανε ο υπουργός Επικρατείας.

Επίσης, πρόσθεσε, χάρη στις νέες διαπραγματεύσεις για την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων εξοικονομήθηκαν 750 εκατομμύρια ευρώ, η δε πώληση των αδειών σε τηλεοπτικούς σταθμούς συνεισέφερε 250 εκατομμύρια ευρώ.

«Παλαιότερα αντί του πλειστηριασμού (για τις τηλεοπτικές άδειες) υπήρχε ένα είδος καρτέλ ιδιωτών παρόχων, αυτό το αλλάξαμε» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας στη Handelsblatt.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Μια φωτόλουστη χρονιά!

Το μότο των ιθυνόντων είναι «δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024