Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Reuters: Τέλη Σεπτεμβρίου οι δεσμευτικές προσφορές για τον ΟΛΘ

Reuters: Τέλη Σεπτεμβρίου οι δεσμευτικές προσφορές για τον ΟΛΘ

Η Ελλάδα θα καλέσει τους επενδυτές να καταθέσουν δεσμευτικές προσφορές για την πλειοψηφία των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Θεσαλλονίκης (ΟΛΘ), στο τέλος Σεπτεμβρίου, αναφέρει το Reuters. Στα 220 εκατ. ευρώ περιορίζονται οι υποχρεωτικές επενδύσεις του επενδυτή που θα επικρατήσει στον διαγωνισμό για τον Οργανισμό. Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αναρτήθηκε η σύμβαση παραχώρησης μεταξύ του Δημοσίου και του ΟΛΘ.

Η Ελλάδα θα καλέσει τους επενδυτές να καταθέσουν δεσμευτικές προσφορές για την πλειοψηφία των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Θεσαλλονίκης (ΟΛΘ), στο τέλος Σεπτεμβρίου, αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο πηγές κοντά στην ιδιωτικοποίηση.

Στα 220 εκατ. ευρώ περιορίζονται οι υποχρεωτικές επενδύσεις του επενδυτή που θα επικρατήσει στον διαγωνισμό για το 67% του ΟΛΘ.

Τις παραπάνω πληροφορίες επιβεβαίωνουν και πηγές του ΤΑΙΠΕΔ, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνοντας ότι η διαδικασία προχωράει κανονικά και με βάση το χρονοδιάγραμμα και ότι οι δεσμευτικές προσφορές θα υποβληθούν στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Εντωμεταξύ αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (VDR) η σύμβαση παραχώρησης μεταξύ του Δημοσίου και του ΟΛΘ για τις λιμενικές εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνοντας ένα ακόμη βήμα προς την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού.

Οι υποψήφιοι επενδυτές μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις στο data room και σε δεύτερο χρόνο να υποβάλλουν και τα σχόλιά τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024