Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσακαλώτος: Να τελειώσουμε την αξιολόγηση γρήγορα και επιτυχώς

Τσακαλώτος: Να τελειώσουμε την αξιολόγηση γρήγορα και επιτυχώς

«Είναι σημαντικό η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος να τελειώσει γρήγορα και επιτυχώς» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων. Είπε ακόμη ότι οι τελικές προβλέψεις του προϋπολογισμού θα είναι βελτιωμένες σε σχέση με αυτές του προσχεδίου.

«Είναι σημαντικό η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος να τελειώσει γρήγορα και επιτυχώς» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων.

«Μετά τις οργανωτικές αλλαγές στην κυβέρνηση» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών «είμαστε έτοιμοι και ικανοί να ολοκληρώσουμε άμεσα την πρώτη αξιολόγηση».

Ο κ. Τσακαλώτος τόνισε μάλιστα ότι οι τελικές προβλέψεις του νέου προυπολογισμού θα είναι βελτιωμένες σε σχέση με αυτές του προσχεδίου που κατατέθηκε τη Δευτέρα στη Βουλή, δεδομένου, όπως είπε, ότι «οι προβλέψεις για την οικονομία το τρίτο τρίμηνο του έτους είναι καλύτερες απ’ ό,τι στο σχέδιο προυπολογισμού και θα γίνουν γνωστές το Νοέμβριο».

Ο υπουργός Οικονομικών εστίασε και στην προσπάθεια της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί μία σειρά ζητημάτων, όπως η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, όπου εμπλέκονται πολλοί παίκτες, και στα «κόκκινα» δάνεια.

Ο ρόλος του υπουργείου, εξήγησε, στην επιτυχή εφαρμογή του οδικού χάρτη του επόμενου χρόνου είναι πολύ σημαντικός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024