Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Κανονικά θα καταβληθούν οι συντάξεις διαβεβαιώνει ο Γ. Θεωνάς

Διαβεβαιώσεις για την καταβολή των συντάξεων έδωσε σήμερα Τρίτη ο Διοικητής του ΙΚΑ Γιάννης Θεωνάς μιλώντας στο «Πρωινό Mega». Σε ό,τι αφορά τη ρύθμιση των οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία, εκτίμησε ότι είναι πολύ επιτυχημένη, καθώς μέχρι στιγμής έχουν ζητήσει την υπαγωγή τους σε αυτήν πάνω από 280.000 ασφαλισμένοι και έχουν ρυθμισθεί χρέη 5,4 δισ. ευρώ.

Διαβεβαιώσεις για την καταβολή των συντάξεων έδωσε σήμερα Τρίτη ο Διοικητής του ΙΚΑ Γιάννης Θεωνάς μιλώντας στο «Πρωινό Mega».

«Οι συντάξεις πληρώνονται κανονικά στην ημέρα που προβλέπεται και αύριο θα έχουν κατατεθεί όλα τα ποσά που χρειάζονται για να πληρωθεί το σύνολο των συντάξεων», είπε ο κ. Θεωνάς.

Όπως διαβεβαίωσε, το ίδιο θα συμβεί και τους επόμενους μήνες, προσθέτοντας ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, οι συντάξεις θα πληρώνονται κανονικά μέχρι το τέλος του χρόνου.

Σε ό,τι αφορά τη ρύθμιση των οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία, εκτίμησε ότι είναι πολύ επιτυχημένη, καθώς μέχρι στιγμής έχουν ζητήσει την υπαγωγή τους σε αυτήν πάνω από 280.000 ασφαλισμένοι και έχουν ρυθμισθεί χρέη 5,4 δισ. ευρώ.

Ενδεικτικώς ανάφερε πως οι «ρυθμισμένοι» ασφαλισμένοι για το ΙΚΑ ανέρχονται σε 100.000, ενώ έχει γίνει ρύθμιση οφειλών 3,4 δισ. ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024