Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι ηγέτες της ΕΕ θέλουν συμφωνία στο Eurogroup, όχι διαπραγμάτευση στη Σύνοδο

Οι ηγέτες της ΕΕ θέλουν συμφωνία στο Eurogroup, όχι διαπραγμάτευση στη Σύνοδο

Οι ηγέτες της ΕΕ δεν θέλουν να διαπραγματευτούν με την Ελλάδα στην Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης αλλά επιθυμούν η Αθήνα να έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές ήδη από την Τετάρτη στο Eurogroup ακόμα και αν απαιτηθούν ολονύχτιες συζητήσεις, είπε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ΕΕ. «Μένει πολλή δουλειά να γίνει σήμερα», δηλώνει στο πλαίσιο αυτό ο Γ.Ντάισελμπλουμ, πόσο μάλλον τώρα που οι πιστωτές κατεβάζουν σκληρή αντιπρόταση στην Αθήνα.

Οι ηγέτες της ΕΕ δεν θα διαπραγματευτούν με την Ελλάδα στην Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης και επιθυμούν η Αθήνα να έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές ήδη από την Τετάρτη στο Eurogroup ακόμα και αν χρειαστεί οι συζητήσεις να συνεχιστούν όλο το βράδυ, είπε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ΕΕ, όπως αναφέρει το Reuters.

«Οι επικεφαλής των χωρών της ΕΕ δεν αναμένεται να διαπραγματευτούν», είπε ο αξιωματούχος που συμμετέχει στις προετοιμασίες για την Σύνοδο Κορυφής.

«Οι προσδοκίες τους είναι να καλωσορίσουν μια συμφωνία που θα κλείσει στο Eurogroup, ακόμα και αν χρειάζεται οι υπουργοί Οικονομικών να εργαστούν ακόμα και το βράδυ μεταξύ Τετάρτης και Πέμπτης», είπε ο αξιωματούχος.

«Μένει πολλή δουλειά να γίνει σήμερα», δηλώνει στο πλαίσιο αυτό ο Γ.Ντάισελμπλουμ, πόσο μάλλον τώρα που οι πιστωτές κατεβάζουν σκληρή αντιπρόταση στην Αθήνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024