Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Γιούνκερ, Ντάισεμπλουμ, Ντράγκι, Σουλτς και Ρέγκλινγκ

Συνάντηση Γιούνκερ, Ντάισεμπλουμ, Ντράγκι, Σουλτς και Ρέγκλινγκ

Συνάντηση για θέματα που σχετίζονται με την οικονομική διακυβέρνηση στην Ευρώπη θα έχουν σήμερα, Τρίτη, στις Βρυξέλλες οι Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Γερούν Ντάισεμπλουμ, Μάριο Ντράγκι, Μάρτιν Σουλτς και Κλάους Ρέγκλινγκ. Οι πληροφορίες ότι στη συνάντηση θα υπάρξει συζήτηση και για το ελληνικό ζήτημα επιμένουν, παρά το ότι ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, δεν το επιβεβαιώνει.

Συνάντηση για θέματα που σχετίζονται με την οικονομική διακυβέρνηση στην Ευρώπη αναμένεται να έχουν σήμερα Τρίτη στις Βρυξέλλες οι επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, του Eurogroup Γερούν Ντάισεμπλουμ, της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ.

Οι πληροφορίες ότι στη συνάντηση θα υπάρξει συζήτηση και για το ελληνικό ζήτημα επιμένουν παρά το ότι ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργ.Σχοινάς, δεν το επιβεβαιώνει.

Η συνάντηση των πέντε προέδρων στις Βρυξέλλες ήταν από καιρό προγραμματισμένη και αφορά στην εμβάθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποσαφήνισε ο κ. Σχοινάς.

Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ πρόκειται να συζητήσουν τους κανόνες συντονισμού της οικονομικής πολιτικής στη Σύνοδο Κορυφής στις 25-26 Ιουνίου.

Η σημερινή συνάντηση είναι προπαρασκευαστική και αναμένεται να εξετασθούν οι προτάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με την αρχιτεκτονική της οικονομικής διακυβέρνησης της ΕΕ, καθώς και οι συστάσεις για αλλαγές.

Πάντως, πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως στη σημερινή συνάντηση θα εξετασθεί και το ελληνικό ζήτημα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024