Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μποτόπουλος: Δεν μπορώ να αποκλείσω Graccident

Μποτόπουλος: Δεν μπορώ να αποκλείσω Graccident

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ένα οικονομικό ατύχημα στην Ελλάδα» δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κώστας Μποτόπουλος, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ένα οικονομικό ατύχημα στην Ελλάδα» δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κώστας Μποτόπουλος,στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στογαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει παραδεχθεί πως υπάρχουν λεφτά στα ταμεία για ακόμη δύο βδομάδες, δηλαδή έως τις αρχές Μαΐου.

«Μετά θα έχουμε πρόβλημα να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, εσωτερικές και εξωτερικές» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «θα υπάρξουν συνέπειες από αυτή την κατάσταση τόσο πολιτικές όσο και κοινωνικές».

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα συμβεί, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος λόγω του χαμένου χρόνου και της δυσκολίας για την εύρεση μίας συμφωνίας» είπε.

Σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης, σημείωσε ότι πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια για τη φορολογική απάτη, τη δημόσια διοίκηση και το ασφαλιστικό και παρατήρησε ότι για να επιτευχθεί συμφωνία οι εταίροι θα πρέπει να αξιολογήσουν ως αξιόπιστες τις προσπάθειες αυτές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024