Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύδει το δημοσίευμα της FAS το υπουργείο Οικονομικών

Διαψεύδει το δημοσίευμα της FAS το υπουργείο Οικονομικών

Έντονα αντέδρασε το υπουργείο Οικονομικών για το δημοσίευμα της FAS, τονίζοντας ότι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και υπονομεύει τη διαπραγμάτευση και την Ευρώπη. Το δημοσίευμα, επικαλούμενο αξιωματούχους της ευρωζώνης, αναφέρει ότι προκάλεσε σοκ το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν παρουσίασε προτάσεις για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στις συνομιλίες της περασμένης εβδομάδας, με τον έναν από τους αξιωματούχους αυτούς να διατείνεται πως ο Έλληνας εκπρόσωπος συμπεριφέρθηκε σαν «ταξιτζής».

Έντονα αντέδρασε το υπουργείο Οικονομικών για το δημοσίευμα της FAS, τονίζοντας ότι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και υπονομεύει τη διαπραγμάτευση και την Ευρώπη.

Το δημοσίευμα, επικαλούμενο αξιωματούχους της ευρωζώνης, αναφέρει ότι προκάλεσε σοκ το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν παρουσίασε προτάσεις για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στις συνομιλίες της περασμένης εβδομάδας, με τον έναν από τους αξιωματούχους αυτούς να διατείνεται πως ο Έλληνας εκπρόσωπος συμπεριφέρθηκε σαν «ταξιτζής».

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι «εάν και όταν οι αναγνώστες της FAS διαβάσουν τα πρακτικά της συνεδρίασης του Euroworking Group, η εφημερίδα θα δυσκολευτεί να δικαιολογήσει τον τίτλο και το περιεχόμενο του άρθρου της».

«Τέτοια δημοσιεύματα υπονομεύουν την διαπραγμάτευση και την Ευρώπη» τονίζει το υπουργείο.

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν επίσης ότι η γερμανική εφημερίδα θα πρέπει να απολογηθεί για τον τίτλο και το περιεχόμενο του δημοσιεύματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024