Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

ΠΑΣΟΚ: Χρόνος για νέες υποκρισίες στην ανθρωπιστική κρίση δεν υπάρχει

Δεν υπάρχει χρόνος για νέες υποκρισίες σε τόσο ευαίσθητα θέματα, όπως η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, τονίζει το ΠΑΣΟΚ ασκώντας δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση μετά την ανακοίνωση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, με τους όρους για τις παροχές κατά της φτώχειας. Μας κατηγόρησαν για «ψίχουλα» και «εμπαιγμό» όταν εφαρμόστηκε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και τώρα δίνουν λιγότερα, τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχει χρόνος για νέες υποκρισίες σε τόσο ευαίσθητα θέματα, όπως η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, τονίζει το ΠΑΣΟΚ ασκώντας δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση μετά την ανακοίνωση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ), που ορίζει τα κριτήρια και τους όρους για τις παροχές κατά της ανθρωπιστικής κρίσης.

Μας κατηγόρησαν για «ψίχουλα» και «εμπαιγμό» όταν εφαρμόστηκε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, και τώρα δίνουν λιγότερα, τονίζει το ΠΑΣΟΚ, καλώντας την κυβέρνηση για γενικευμένη εφαρμογή του ελάχιστου κοινωνικού εισοδήματος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, «κατά τον ΣΥΡΙΖΑ το κοινωνικό μέρισμα του 2014 και η πρώτη εφαρμογή του ελάχιστου κοινωνικού εισοδήματος που έγινε με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ και ανήλθε σε πάνω από 450 εκατ. ευρώ, ήταν ‘ψίχουλα’ και ‘εμπαιγμός’.»

» Τώρα που αποδεικνύεται με την δική τους Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) ότι οι παροχές για την πολυδιαφημισμένη αντιμετώπιση της φτώχειας και της ‘ανθρωπιστικής κρίσης’ για το 2015 είναι 200 εκατ. ευρώ και άρα θα αφορά πολύ λιγότερους και με πολύ λιγότερα και ποιον χαρακτηρισμό μας προτείνουν να τους αποδώσουμε;».

«Χρόνος για νέες υποκρισίες σε τόσο ευαίσθητα θέματα δεν υπάρχει. Ας κάνουν έμπρακτα την αυτοκριτική τους υιοθετώντας την διάταξη που προτείναμε στην Βουλή για την γενικευμένη εφαρμογή του ελάχιστου κοινωνικού εισοδήματος» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024