Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βερολίνο: Μόνο ενδιάμεση αξιολόγηση από το σημερινό EWG

Βερολίνο: Μόνο ενδιάμεση αξιολόγηση από το σημερινό EWG

Το καλύτερο που περιμένουμε από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη για την Ελλάδα είναι μόνο μια ενδιάμεση αξιολόγηση, ανέφερε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών κληθείς να σχολιάσει τις προσδοκίες για το σημερινό EuroWorking Group που συνεδριάζει στις 16:00.

Το καλύτερο που περιμένουμε από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη για την Ελλάδα είναι μόνο μια ενδιάμεση αξιολόγηση, ανέφερε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών κληθείς να σχολιάσει τις προσδοκίες για το σημερινό EuroWorking Group που συνεδριάζει στις 4.

Το σημερινό EWG συγκαλείται μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την ομάδα των Βρυξελλών που διεξήχθησαν -όπως μεταφέρουν όλες οι πλευρές- σε καλό κλίμα.

Αθήνα και Βρυξέλλες συμφώνησαν ότι υπάρχει αμοιβαία βούληση για την επίτευξη συμφωνίας, καθώς και εντατικοποίηση της διαδικασίας άντλησης στοιχείων στην Αθήνα.

Τα τεχνικά κλιμάκια των ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ αναχωρούν σήμερα από την Αθήνα λόγω του καθολικού Πάσχα και σύμφωνα με πληροφορίες θα επιστρέψουν την Μεγάλη Τρίτη για να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία.

Στις χθεσινές πολύωρες διαπραγματεύσεις των κλιμακίων εξετάσθηκαν αναλυτικά τα φορολογικά μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση, ειδικά ως προς το σκέλος της αποδοτικότητας, καθώς η τρόικα αμφισβητεί τις ελληνικές εκτιμήσεις για τα έσοδα που μπορούν να εισπραχθούν από τα νέα μέτρα.

Πρέπει να σημειωθεί πως εκτός από το σημερινό Euro Working Group αναμένεται να υπάρξει και νέο την Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου, το οποίο θα προετοιμάσει το άτυπο Eurogroup της 24ης Απριλίου στην Λετονία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024