Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ο ελληνικός τραπεζικός τομέας είναι πλέον πιο φερέγγυος, λέει η Ντ.Νουΐ

Ο ελληνικός τραπεζικός τομέας είναι πιο φερέγγυος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, χάρη στην ανακεφαλαιοποίηση που έγινε δήλωσε η επικεφαλής του ενιαίου εποπτικού μηχανισμού τραπεζών Ντανιέλ Νουΐ. Όπως σημείωσε η πρόοδος της αναδιάρθρωσης των τραπεζών οι οποίες «ποτέ δεν ήταν καλύτερα» επισκιάζεται από την πολιτική αβεβαιότητα, η οποία ευχήθηκε να τερματιστεί γρήγορα.

Ο ελληνικός τραπεζικός τομέας είναι πιο φερέγγυος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, χάρη στην ανακεφαλαιοποίηση που έγινε, στο πλαίσιο του ελληνικού προγράμματος τα δύο τελευταία χρόνια, δήλωσε η επικεφαλής του ενιαίου εποπτικού μηχανισμού τραπεζών Ντανιέλ Νουΐ.

Σε παρέμβασή της στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωβουλής, η κυρία Νουΐ τόνισε ότι συνεχίζεται η πρόοδος της αναδιάρθρωσης των τραπεζών, των οποίων η κατάσταση είναι αρκετά καλή, επεσήμανε, ωστόσο, ότι η πρόοδος αυτή επισκιάζεται από την πολιτική αβεβαιότητα.

Υπογράμμισε μάλιστα ότι «οι ελληνικές τράπεζες δεν ήταν ποτέ καλύτερα» και τόνισε πως είναι σημαντικό να βρεθούν γρήγορα λύσεις για να τερματιστεί η δοκιμασία αντοχής των ελληνικών τραπεζών.

Η κυρία Νουΐ κατέληξε σημειώνοντας ότι παρακολουθούμε την κατάσταση των ελληνικών τραπεζών με ελέγχους ρευστότητας, ώστε να παραμένουν φερέγγυες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024