Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυστριακός ΥΠΟΙK: «Έχουμε κρίση εμπιστοσύνης στην Ελλάδα»

Αυστριακός ΥΠΟΙK: «Έχουμε κρίση εμπιστοσύνης στην Ελλάδα»

«Κανείς δεν ξέρει πώς να λύσει την κατάσταση στην Ελλάδα», δήλωσε σήμερα ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών Χανς Γεργκ Σέλινγκ. «Έχουμε κρίση εμπιστοσύνης στην Ελλάδα. Κάθε ημέρα κάτι συμφωνείται και την επομένη είναι άκυρο», δήλωσε σε ομάδα δημοσιογράφων στη Βιέννη.
Ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι το πρόβλημα με την εμπιστοσύνη αφορά στο τι θα πρέπει να συζητηθεί και με ποιους.

«Κανείς δεν ξέρει πώς να λύσει την κατάσταση στην Ελλάδα», δήλωσε σήμερα ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών Χανς Γεργκ Σέλινγκ.

«Έχουμε μια κρίση εμπιστοσύνης στην Ελλάδα. Κάθε ημέρα κάτι συμφωνείται και την επομένη είναι άκυρο», δήλωσε σε ομάδα δημοσιογράφων στη Βιέννη.

Ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι το πρόβλημα με την εμπιστοσύνη αφορά στο τι θα πρέπει να συζητηθεί και με ποιους.

«Υπάρχει έλλειψη στοιχείων και πληροφοριών σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα και έτσι είναι λίγο δύσκολο να παρθούν αποφάσεις», σημειωσε.

Ο Χανς Γεργκ Σέλινγκ εξέφρασε την άποψη πως το ελληνικό ζήτημα πρόσθεσε θα κρατήσεις σε διάρκεια.

«Το τρίτο πακέτο διάσωσης για την Αθήνα θα είναι δυνατό μόνο όταν το δεύτερο πρόγραμμα ολοκληρωθεί επιτυχώς και οι θεσμοί που εμπλέκονται στο πρόγραμμα διάσωσης έχουν ορίσει προϋποθέσεις που θα πρέπει να εκπληρωθούν», ανέφερε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024