Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Ιταλία μεταβαίνει ο Γιάνης Βαρουφάκης

Στην Ιταλία μεταβαίνει ο Γιάνης Βαρουφάκης

Στην Ιταλία μεταβαίνει εκτάκτως σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης προκειμένου να μετέχει σε συνέδριο και να έχει προπαρασκευαστικές συναντήσεις ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρουφάκης αναχωρεί σε λίγη ώρα για τη Βενετία όπου όπου πρόκειται να συμμετάσχει σε διήμερο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Assessing Risk: Business in Global Disorder». Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο υπουργός θα συμμετάσχει σε πάνελ με τον υπουργό Οικονομικών της Ιταλίας, Πιερ Κάρλο Πάντοαν και τον Λορέντζο Μπίνι Σμάγκι πρώην στέλεχος της ΕΚΤ.

Στην Ιταλία μεταβαίνει εκτάκτως σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης προκειμένου να μετέχει σε συνέδριο και να έχει προπαρασκευαστικές συναντήσεις ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρουφάκης αναχωρεί σε λίγη ώρα για τη Βενετία όπου όπου πρόκειται να συμμετάσχει σε διήμερο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Assessing Risk: Business in Global Disorder», μαζί με δεκάδες επιφανείς συμμετέχοντες από τον ακαδημαϊκό, τον πολιτικό και δημοσιογραφικό χώρο.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο υπουργός θα συμμετάσχει σε πάνελ με θέμα «Europe’s dark scenario: Χ-exit and dis-union». Στο ίδιο πάνελ ομιλητών θα συμμετάσχουν ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας, Πιερ Κάρλο Πάντοαν και ο Λορέντζο Μπίνι Σμάγκι πρώην στέλεχος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ.

Από την Ιταλία ο υπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του Eurogroup της Δευτέρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024