Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δυσαρέσκεια και απογοήτευση των σιδηροδρομικών για τα περί ιδιωτικοποίησης

Δυσαρέσκεια και απογοήτευση των σιδηροδρομικών για τα περί ιδιωτικοποίησης

Την έντονη δυσαρέσκεια τους και την απογοήτευσή τους για τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι «η είσοδος των ιδιωτών στον ΟΣΕ είναι απολύτως απαραίτητη για να μπορέσουμε να πάμε από τον 19ο αιώνα στον 21ο», εκφράζουν οι σιδηροδρομικοί.

Την έντονη δυσαρέσκεια τους και την απογοήτευσή τους για τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, σε εκπομπή του STAR, ότι «η είσοδος των ιδιωτών στον ΟΣΕ είναι απολύτως απαραίτητη για να μπορέσουμε να πάμε από τον 19ο αιώνα στον 21ο», εκφράζουν οι σιδηροδρομικοί.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών εκφράζει «τη βαθιά θλίψη της και την απογοήτευσή της από την κυβέρνηση για αυτές τις δηλώσεις, με δεδομένο ότι στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο εγκρίθηκε διά της ψήφου του ελληνικού λαού πρόσφατα, δεν συμπεριλαμβάνεται αυτή η θέση. Αντίθετα στο πρόγραμμα αναφέρεται η θέση για Ενιαίο Δημόσιο Σιδηρόδρομο που είναι και διαχρονικά η θέση της ΠΟΣ».

«Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα περισσότερο από τα λόγια του πρωθυπουργού: ‘Εάν διαλυθεί ο ΟΣΕ και ξεπουληθούν τα φιλέτα σε ιδιώτες, όπως έγινε και στη Βρετανία και απέτυχε αυτό το εγχείρημα, θα υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα με την ασφάλεια στου σιδηρόδρομου. Δεύτερον, θα είναι πανάκριβο το εισιτήριο. Τρίτον, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για τους πολίτες σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας να μπορούν να επικοινωνήσουν με το κέντρο.»

Η ΠΟΣ καλεί άμεσα την αρμόδια πολιτική ηγεσία να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024