Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρυξέλλες: Η Ευρωζώνη δεν συζητά τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα

Βρυξέλλες: Η Ευρωζώνη δεν συζητά τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης δεν συζητούν για τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα, δήλωσε η εκπρόσωπος του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, σχολιάζοντας δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Ισπανίας Λούις Ντε Γκίντος ότι εξετάζεται τρίτο δάνειο ύψους 30 - 50 δισ. ευρώ. Τα περί τρίτου πακέτου διέψευσε και ο Γιούνκερ.

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης δεν συζητούν για τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα, δήλωσε η εκπρόσωπος του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, σχολιάζοντας δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Ισπανίας Λούις Ντε Γκίντος.

Ο Ντε Γκίντος είπε νωρίτερα τη Δευτέρα ότι οι χώρες της ζώνης του ευρώ συζητούν για τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα ύψους 30 – 50 δισ. ευρώ.

Ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε επίσης ότι το νέο σχέδιο διάσωσης θα δώσει μεγαλύτερη ευελιξία στην Ελλάδα, η οποία δεν είχε άλλη εναλλακτική λύση από την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.

«Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης δεν συζητάνε ένα τρίτο πακέτο διάσωσης», σχολίασε η Σιμόν Μπουατέλ, εκπρόσωπος του επικεφαλής του Eurogroup.

Δαψεύδει και ο Γιούνκερ

Τα περί τρίτου πακέτου διάσωσης διέψευσε και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. «Δεν υπάρχουν συζητήσεις για κάτι τέτοιο» είπε ο Γιούνκερ σε δηλώσεις του στο περιθώριο συνεδρίου στο Βερολίνο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024