Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τόμας Βίζερ: «Ατυχής επιλογή» η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη

Τόμας Βίζερ: «Ατυχής επιλογή» η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη

«Ατυχή επιλογή» χαρακτηρίζει ο επικεφαλής του Euroworking Group Τόμας Βίζερ τη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής. Αναφέρει, επίσης, ότι «η κοινή γνώμη υποτίμησε την κοινή επιθυμία για συνεργασία και εμπιστοσύνη».

«Ατυχή επιλογή» χαρακτηρίζει ο επικεφαλής του Euroworking Group Τόμας Βίζερ τη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.

Ωστόσο, συνδέει τέτοιου είδους επιλογές με το πρόβλημα ρευστότητας της Αθήνας και τη δυσκολία που αντιμετωπίζει ώστε να βρει τα απαραίτητα κονδύλια για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες Μαρτίου και Απριλίου.

Στο ερώτημα εάν η χώρα έφτασε κοντά στην επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων ή ακόμα και Grexit, απαντά ότι «η κοινή γνώμη υποτίμησε την κοινή επιθυμία για συνεργασία και εμπιστοσύνη».

Τέλος, για το θέμα της εκτέλεσης των αξιολογήσεων, ο Τ.Βίζερ αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ ζητεί σαφή στοιχεία για τις μεταρρυθμίσεις που πρότεινε η κυβέρνηση, τα οποία πρέπει να συμφωνηθούν με τους εταίρους και να πληρούν τις διεθνώς αποδεκτές πρακτικές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024