Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Αισιόδοξος για την έκβαση των διαπραγματεύσεων ο Γ.Βαρουφάκης

Οι διαβουλεύσεις με τους εταίρους παρουσιάζουν σημάδια σύγκλισης δήλωσε εξερχόμενος από τη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γ.Βαρουφάκης και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι αίτηση παράτασης που θα κατατεθεί θα είναι γραμμένη με έναν τρόπο που να καλύπτει και την ελληνική πλευρά και τον πρόεδρο του Eurogroup. Oι αποφάσεις -είπε- θα ληφθούν την Παρασκευή από το Eurogroup με τηλεδιάσκεψη.

Οι διαβουλεύσεις με τους εταίρους παρουσιάζουν σημάδια σύγκλισης δήλωσε εξερχόμενος από τη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι αίτηση παράτασης που θα κατατεθεί θα είναι γραμμένη με έναν τρόπο που να καλύπτει και την ελληνική πλευρά και τον πρόεδρο του Eurogroup.

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Οι διαβουλεύσεις δείχνουν όλα τα σημάδια της σύγκλισης», ανέφερε ο κ. Βαρουφάκης σημειώνοντας ωστόσο ότι «μέχρι να φτάσουμε στο αποτέλεσμα κανείς δεν μπορεί να το προϊδεάζει».

Μετέφερε πάντως «ένα κλίμα αισιοδοξίας και καλής σχέσης η οποία σμιλεύεται μέρα-μέρα, ώρα-ώρα, email-email».

Ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι η αίτηση της ελληνικής πλευράς θα γίνει αντικείμενο ανάλυσης σε τεχνικό επίπεδο στο Euroworking Group της Πέμπτης και οι αποφάσεις θα ληφθούν την Παρασκευή από το Eurogroup με τηλεδιάσκεψη, όπου θα εγκριθεί και τυπικά η ελληνική θέση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024