Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε εξέλιξη η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τον Ντάισελμπλουμ

Σε εξέλιξη η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τον Ντάισελμπλουμ

Το κατώφλι του υπουργείου Οικονομικών πέρασε ο πρόεδρος του Eurogroup Γ.Ντάισελμπλουμ για συνάντηση με τους υπουργούς Γ.Βαρουφάκη, Γ.Σταθάκη και Ε.Τσακαλώτο, στην οποία συμμετέχει και ο αντιπρόεδρος Γ.Δραγασάκης. Μεταξύ των κρίσιμων ζητημάτων που θα τεθούν στο τραπέζι είναι τα σχέδια της κυβέρνησης για τη δημοσιονομική εξυγίανση, το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, τη διαχείριση του χρέους, καθώς και ο σχεδιασμός της σχετικά με την παράταση του ισχύοντος προγράμματος.

Το κατώφλι του υπουργείου Οικονομικών πέρασε λίγο μετά τις 14:30 ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ συνοδευόμενος από τον επικεφαλής του Euroworking Group Τόμας Βίζερ για συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη, Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευ.Τσακαλώτο, στην οποία συμμετέχει και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Μεταξύ των κρίσιμων ζητημάτων που θα τεθούν στο τραπέζι είναι τα σχέδια της κυβέρνησης για τη δημοσιονομική εξυγίανση, το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, τη διαχείριση του χρέους, καθώς και ο σχεδιασμός της σχετικά με την παράταση του ισχύοντος προγράμματος πέραν της 28ης Φεβρουαρίου.

Πρέπει να τηρηθούν οι δεσμεύσεις ήταν η δήλωση που έκανε ο Τ.Βίζερ πριν μπει στη συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο, δηλώνοντας πάντως ανοιχτός σε διάλογο με την νέα κυβέρνηση.

Νωρίτερα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024