Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Αποκλείει οποιαδήποτε «ρήξη»με την Αθήνα ο Μοσκοβισί

Απέκλεισε οποιαδήποτε «ρήξη» ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις νέες ελληνικές αρχές ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί. Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα Τετάρτη στην εφημερίδα Le Parisien/Aujourd'hui en France ξεκαθάρισε πως η Κομισιόν βοηθάει και θέλει να συνεχίσει να βοηθάει την Ελλάδα και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ζήτημα να υπάρξει ρήξη. Ο Επίτροπος διαβεβαίωσε πως η Επιτροπή είναι διατεθειμένη να έχει λιγότερες «παρεμβάσεις» απ' ό,τι στο παρελθόν.

Απέκλεισε οποιαδήποτε «ρήξη» ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις νέες ελληνικές αρχές ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα Τετάρτη στην εφημερίδα Le Parisien/Aujourd’hui en France ξεκαθάρισε πως η Κομισιόν βοηθάει και θέλει να συνεχίσει να βοηθάει την Ελλάδα και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ζήτημα να υπάρξει ρήξη.

«Το ήδη υφιστάμενο πρόγραμμα αρωγής προς την Ελλάδα παρατάθηκε κατά δύο μήνες. Πρέπει να το αξιολογήσουμε. Θα δούμε μαζί με την ελληνική κυβέρνηση σε ποιες συνθήκες θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην αξιολόγηση αυτή, παραμένοντας πάντα στο πλευρό της Ελλάδας», είπε ο Μοσκοβισί.

Ο Επίτροπος διαβεβαίωσε ακόμη πως τόσο η Επιτροπή όσο και η ΕΕ είναι διατεθειμένοι να έχουν λιγότερο «παρεμβατικές» συναλλαγές απ’ ό,τι στο παρελθόν, και πιο «ευέλικτες» μορφές συνεργασίας με την Αθήνα.

«Αυτό που θέλουμε οι μεν και οι δε είναι μια Ελλάδα που ανακάμπτει, που δημιουργεί ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, που μειώνει τις ανισότητες, που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του χρέους της και που παραμένει στη ζώνη του ευρώ», ανέφερε ο Μοσκοβισί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Φιορεντίνα – Βικτόρια Πλζεν 2-0: Πρόκριση στην παράταση για τους «βιόλα»

Η Βικτόρια Πλζεν άντεξε για 90 λεπτά, αλλά στην παράταση η Φιορεντίνα, που είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα, νίκησε με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024