Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος της ΝΔ είναι οι συντάξεις να πέσουν στα 300 ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος της ΝΔ είναι οι συντάξεις να πέσουν στα 300 ευρώ

«Στόχος της ΝΔ είναι οι συντάξεις να πέσουν στα 300 ευρώ» επιτίθεται στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος δήλωση του γραμματέα της ΝΔ Α.Παπαμιμίκου σχετική με το ΕΚΑΣ συνταξιούχων που παίρνουν επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να μην αφήνουν καμία δήλωση στελέχους «να πέσει κάτω», αξιοποιώντας τες ως ευκαιρία για μια νέα κόντρα.

«Στόχος της ΝΔ είναι οι συντάξεις να πέσουν στα 300 ευρώ» επιτίθεται στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος δήλωση του γραμματέα της ΝΔ Α.Παπαμιμίκου σχετική με το ΕΚΑΣ συνταξιούχων που παίρνουν επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να μην αφήνουν καμία δήλωση στελέχους «να πέσει κάτω», αξιοποιώντας τες ως ευκαιρία για μια νέα αντιπαράθεση και κόντρα, που συνήθως όμως περιορίζεται στην ανταλλαγή κατηγοριών, χωρίς καμία εμβάθυνση και ανάλυση για τα κρίσιμα ζητήματα.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι: «μετά και τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ.Κύρτσου για μείωση των συντάξεων, ο γραμματέας της ΝΔ Α.Παπαμιμίκος ζητά αφαίρεση του ΕΚΑΣ από όσους συνταξιούχους παίρνουν επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος!»

» Στόχος της ΝΔ είναι οι συντάξεις να πέσουν στα 300 ευρώ. Ο ελληνικός λαός δεν θα τους αφήσει να υλοποιήσουν το καταστροφικό τους μνημονιακό πρόγραμμα».

Ο κ. Παπαμιμίκος απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για διαστρέβλωση και παραποίηση των δηλώσεων του.

«Τα χαλκεία του ΣΥΡΙΖΑ κόβουν και ράβουν. Διαστρεβλώνουν και παραποιούν για να πουν αυτά που οι ίδιοι επιθυμούν. Χωρίς ποτέ να παρουσιάζουν καμιά δική τους θέση. Είπα πως κανένας δεν θα χάσει το προνοιακό του επίδομα. Απλά δεν θα το παίρνει δύο φορές.»

» Αν, λοιπόν, το χρόνο που αφιερώνουν στη μαύρη προπαγάνδα τον αφιέρωναν για να προτείνουν έστω και κάτι συγκεκριμένο, θα μπορούσαν ίσως να συνεισφέρουν στο διάλογο. Φαίνεται όμως ότι αυτό είναι μάταιο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024