Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσήλωση σε ΕΕ και μεταρρυθμίσεις ζητά από τους Έλληνες ο Μοσκοβισί

Προσήλωση σε ΕΕ και μεταρρυθμίσεις ζητά από τους Έλληνες ο Μοσκοβισί

Προκειμένου η Ελλάδα να ευημερήσει και πάλι εντός της ευρωζώνης είναι ουσιώδεις η ισχυρή προσήλωση στην Ευρώπη και η στήριξη των αναπτυξιακών μεταρρυθμίσεων από τους Έλληνες ψηφοφόρους και τους πολιτικούς ηγέτες τονίζει ο Επίτροπος Π.Μοσκοβισί, σε νέα παρέμβασή του -καλλυμένη και σαφώς πιο προσεκτική- λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των πρόωρων εκλογών.

Προκειμένου η Ελλάδα να ευημερήσει και πάλι εντός της ευρωζώνης είναι ουσιώδεις η ισχυρή προσήλωση στην Ευρώπη και η στήριξη των αναπτυξιακών μεταρρυθμίσεων από τους Έλληνες ψηφοφόρους και τους πολιτικούς ηγέτες τονίζει ο Επίτροπος Π.Μοσκοβισί, σε νέα παρέμβασή του -καλλυμένη και σαφώς πιο προσεκτική αυτή τη φορά- λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των πρόωρων εκλογών.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του ο Μοσκοβισί αναφέρει επί της ουσίας ότι η Ελλάδα θα πρέπει να δεσμευθεί ότι θα παραμείνει στην Ευρώπη και θα στηρίξει τις αναπτυξιακές μεταρρυθμίσεις για να μπορέσει να ευημερήσει και πάλι εντός της ευρωζώνης.

Σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις μετά την άκαρπη τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις νομισματικές υποθέσεις Πιέρ Μοσκοβισί δήλωσε ότι «μέσα από αυτή τη δημοκρατική διαδικασία, ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει και πάλι για το μέλλον του».

«Η ισχυρή προσήλωση στην Ευρώπη και η ευρύτερη στήριξη των Ελλήνων ψηφοφόρων και των πολιτικών ηγετών για την αναγκαία μεταρρυθμιστική διαδικασία υπέρ της ανάπτυξης θα είναι ουσιώδης, ώστε η Ελλάδα να ευημερήσει και πάλι εντός της ευρωζώνης» προστίθεται στην ανακοίνωση του Επιτρόπου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024