Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προεκλογική αντιπαράθεση σε χαμηλούς τόνους ζητά  ο Κ. Μίχαλος

Προεκλογική αντιπαράθεση σε χαμηλούς τόνους ζητά ο Κ. Μίχαλος

Έκκληση η προεκλογική αντιπαράθεση να γίνει σε χαμηλούς τόνους απηύθυνε σήμερα Δευτέρα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ζητώντας από τα  πολιτικά κόμματα με υπευθυνότητα και σαφήνεια να τοποθετηθούν για τις κυβερνητικές τους θέσεις.

Έκκληση η προεκλογική αντιπαράθεση να γίνει σε χαμηλούς τόνους απηύθυνε σήμερα Δευτέρα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Ερωτηθείς για τις πολιτικές εξελίξεις μετά την αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Μίχαλος τόνισε πως η Βουλή όπως αναμενόταν δεν εξέλεξε Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές, ωστόσο σημείωσε πως η επιχειρηματική κοινότητα ελπίζει στη σύντομη προεκλογική περίοδο να χαμηλώσουν οι τόνοι αντιπαράθεσης μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και κυρίως στην προεκλογική μάχη να μην υπάρξουν «κορώνες» και τοποθετήσεις τέτοιες που μπορούν να βλάψουν την εθνική μας υπόθεση.

«Ο επιχειρηματικός κόσμος καλεί τα πολιτικά κόμματα με υπευθυνότητα και σαφήνεια να τοποθετηθούν για τις κυβερνητικές τους θέσεις, προκειμένου η κοινωνία να ενημερωθεί πλήρως για τις προθέσεις τους και να επιλέξει τους νέους κυβερνώντες της», είπε ο κ. Μίχαλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024