Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλεψη για συμπληρωματικό προϋπολογισμό στο e-mail Χαρδούβελη

Πρόβλεψη για συμπληρωματικό προϋπολογισμό στο e-mail Χαρδούβελη

Τη δέσμευση ότι, αν παρατηρηθούν αποκλίσεις στα βασικά οικονομικά μεγέθη, θα κατατεθεί στη Βουλή συμπληρωματικός προϋπολογισμός με προσυμφωνηθέντα μέτρα εντός του α' εξαμήνου του 2015, περιλαμβάνει, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, το e-mail που απέστειλε το βράδυ της Παρασκευής στην τρόικα ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Τη δέσμευση ότι, αν παρατηρηθούν αποκλίσεις στα βασικά οικονομικά μεγέθη, θα κατατεθεί στη Βουλή συμπληρωματικός προϋπολογισμός με προσυμφωνηθέντα μέτρα εντός του α’ εξαμήνου του 2015, περιλαμβάνει, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, το e-mail που απέστειλε το βράδυ της Παρασκευής στην τρόικα ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Ο υπουργός επαναλαμβάνει την απόφαση για αύξηση του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία, κατάργηση φοροαπαλλαγών και δίνει περισσότερες διευκρινίσεις για τις δράσεις που απαριθμούσε στην πρώτη του επιστολή.

Το e-mail εστάλη λίγα 24ωρα πριν το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας, κατά το οποίο η κυβέρνηση αναμένεται να καταθέσει αίτημα για τεχνική παράταση του προγράμματος που δεν θα ξεπερνά σε διάρκεια τις μερικές εβδομάδες -πιθανότατα ένα μήνα.

Ωστόσο, κατά πληροφορίες των ξένων πρακτορείων ειδήσεων, οι υπουργοί της Ευρωζώνης σκοπεύουν να εξετάσουν τεχνική παράταση του ελληνικού προγράμματος για έξι μήνες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024