Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βελτίωση κατέγραψε το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα το Νοέμβριο

Βελτίωση κατέγραψε το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα το Νοέμβριο

Βελτίωση κατέγραψε το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα τον Νοέμβριο σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποίησε χθες Πέμπτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ειδικότερα, ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος στην Ελλάδα επιταχύνθηκε το Νοέμβριο για δεύτερο συνεχόμενο μήνα μετά τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με την έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος στην Ελλάδα ανήλθε στις 102,7 μονάδες, από 102,2 μονάδες τον Οκτώβριο και 99,3 μονάδες το Σεπτέμβριο.

Βελτίωση κατέγραψε το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα τον Νοέμβριο σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποίησε χθες Πέμπτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ειδικότερα, ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος στην Ελλάδα επιταχύνθηκε το Νοέμβριο για δεύτερο συνεχόμενο μήνα μετά τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με την έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος στην Ελλάδα ανήλθε στις 102,7 μονάδες, από 102,2 μονάδες τον Οκτώβριο και 99,3 μονάδες το Σεπτέμβριο.

Η βελτίωση του οικονομικού κλίματος στη χώρα μας οφείλεται στην αύξηση των προσδοκιών που κατεγράφη στις υπηρεσίες, στο λιανικό εμπόριο και στη βιομηχανία. Η καταναλωτική εμπιστοσύνη βελτιώθηκε, καθώς από τις -50,9 μονάδες τον Οκτώβριο ανήλθε στις -49,9 μονάδες το Νοέμβριο. Μείωση των αρνητικών προσδοκιών κατεγράφη και στον κλάδο των κατασκευών.

Σταθερός έμεινε το Νοέμβριο ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, ο δείκτης στην Ευρωζώνη εμφάνισε μικρή βελτίωση στις 100,8 μονάδες το Νοέμβριο από 100,7 μονάδες τον Οκτώβριο, ενώ στην ΕΕ υποχώρησε στο 104,1 μονάδες από 104,2 μονάδες τον Οκτώβριο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024