Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΤΑΙΠΕΔ: Κατατίθενται οι προσφορές για το ιπποδρομιακό στοίχημα

ΤΑΙΠΕΔ: Κατατίθενται οι προσφορές για το ιπποδρομιακό στοίχημα

Σήμερα, Παρασκευή, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής στο ΤΑΙΠΕΔ των δεσμευτικών προσφορών για την παραχώρηση της άδειας του ιπποδρομιακού στοιχήματος. Οι βασικοί ενδιαφερόμενοι για την άδεια του ιπποδρομιακού στοιχήματος είναι ο ΟΠΑΠ ο οποίος θα υποβάλει προσφορά σε συνεργασία με τη βρετανική επενδυτική εταιρεία Global Family Partners Ltd και η Intralot.

Σήμερα Παρασκευή θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής στο ΤΑΙΠΕΔ των δεσμευτικών προσφορών για την παραχώρηση της άδειας του ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Οι βασικοί ενδιαφερόμενοι για την άδεια του ιπποδρομιακού στοιχήματος είναι ο ΟΠΑΠ ο οποίος θα υποβάλει προσφορά σε συνεργασία με τη βρετανική επενδυτική εταιρεία Global Family Partners Ltd και η Intralot, η οποία μετείχε και στον προηγούμενο διαγωνισμό και κατέθεσε τη μοναδική προσφορά η οποία όμως το ΤΑΙΠΕΔ έκρινε ως μη ικανοποιητική, με αποτέλεσμα ο διαγωνισμός να κηρυχθεί άγονος.

Ο ΟΠΑΠ έχει ήδη γνωστοποιήσει από τα τέλη Αυγούστου ότι ενδιαφέρεται για την άδεια του ιπποδρομιακού στοιχήματος και ότι προτίθεται να καταβάλει γι’ αυτή τίμημα όχι χαμηλότερο των 40 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η προσφορά της Intralot ήταν αισθητά μικρότερη.

Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ για το έργο είναι η Alpha Bank και η Credit Agricole και νομικοί σύμβουλοι οι δικηγορικές εταιρείες Δρυλλεράκης & Συνεργάτες και Καρατζάς & Συνεργάτες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024