Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκίνησε στο Λονδίνο το 9ο Ετήσιο Roadshow του Χρηματιστηρίου Αθηνών

Ξεκίνησε στο Λονδίνο το 9ο Ετήσιο Roadshow του Χρηματιστηρίου Αθηνών

Ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη στο Λονδίνο στο 9ο Ετήσιο Roadshow που διοργανώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών.  Αύριο  Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι περισσότερες συναντήσεις των ξένων θεσμικών με τις 31 ελληνικές εταιρείες. Το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης θα μιλήσει στην τηλεόραση του Bloomberg, ενώ εν συνεχεία θα απευθύνει ομιλία στους μετέχοντες του Roadshow για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

 


Ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη στο Λονδίνο στο 9ο Ετήσιο Roadshow που διοργανώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Οι εκπρόσωποι 31 εισηγμένων εταιρειών θα έχουν περίπου 1.030 συναντήσεις με στελέχη 100 διεθνών funds, ενώ περισσότεροι από 160 διαχειριστές κεφαλαίων θα συναντηθούν με τα στελέχη των ελληνικών επιχειρήσεων.

JP Morgan, UBS, Capital York, Marathon, Centaurus, East Capital, Wellington, Hermitage Capital, Orange Capital, Millennium, Argonaut, Spinnaker Capital, Stone Lion Capital, Perry Capital και Renaissance AM περιλαμβάνονται στις επενδυτικές φίρμες που θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους των ελληνικών εταιρειών.

Αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι περισσότερες συναντήσεις των ξένων θεσμικών με τις 31 ελληνικές εταιρείες, ενώ αύριο στο κτίριο του Bloomberg στο City θα πραγματοποιηθούν και οι ομιλίες του Νότη Μηταράκη, υφυπουργού Ανάπτυξης, του Γιώργου Ζανιά, προέδρου της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και του Holger Schmieding, επικεφαλής οικονομολόγου της Berebeng Bank.

Το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης θα μιλήσει στην τηλεόραση του Bloomberg, ενώ εν συνεχεία θα απευθύνει ομιλία στους μετέχοντες του Roadshow για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024