Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τη δημιουργία του «Συνηγόρου του Επιχειρηματία» προωθεί η ΕΣΕΕ

Τη δημιουργία του «Συνηγόρου του Επιχειρηματία» προωθεί η ΕΣΕΕ

Η πρόταση για δημιουργία ανεξάρτητης Αρχής με τίτλο «Συνήγορος του Επιχειρηματία», που υπέβαλε στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Β.Κορκίδης, θα τεθεί σε συνάντηση του προεδρείου της Συνομοσπονδίας με τον Συνήγορο του Πολίτη την Πέμπτη.

Η πρόταση για δημιουργία ανεξάρτητης Αρχής με τίτλο «Συνήγορος του Επιχειρηματία», που υπέβαλε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αντ.Σαμαρά, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Β.Κορκίδης, θα τεθεί σε συνάντηση του προεδρείου της Συνομοσπονδίας με τον Συνήγορο του Πολίτη, την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, προκειμένου ο τελευταίος να συμβάλει με την εμπειρία του από την 16ετή λειτουργία του στη σύντομη και αποτελεσματική υλοποίηση του «Συνηγόρου του Επιχειρηματία».

Όπως σημείωσε ο κ. Κορκίδης, ο Συνήγορος του Επιχειρηματία θα είναι «καταφύγιο» και ασπίδα για όλες τις επιχειρήσεις που δεν έχουν τις αναγκαίες δομές για να υποστηρίξουν τα συμφέροντά τους και επιζητούν μία αυθεντική γνώμη στο πρόβλημά τους.

Ο ανεξάρτητος χαρακτήρας της Αρχής θα περιβάλλει τις γνωμοδοτήσεις με την απαραίτητη αξιοπιστία και το αυξημένο τυπικό κύρος, ώστε να γενικευθεί η εξωδικαστική ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων, αλλά και να περιοριστεί άλλη μια πηγή ανεργίας, που είναι η αυξανόμενη έλλειψη μικρομεσαίων εργοδοτών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024