Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμηλότερα η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου λόγω Fed

Χαμηλότερα η ισοτιμία ευρώ – δολαρίου λόγω Fed

Σε χαμηλότερα επίπεδα κινείται σήμερα Πέμπτη η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου, επηρεαζόμενη από τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης νομισματικής πολιτικής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) που κατέδειξαν πως οι αξιωματούχοι της Κεντρικής Τράπεζας εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποσύρουν τη διευκολυντική νομισματική πολιτική νωρίτερα από το αναμενομενο.

Σε χαμηλότερα επίπεδα κινείται σήμερα Πέμπτη η ισοτιμία ευρώ – δολαρίου, επηρεαζόμενη από τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης νομισματικής πολιτικής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) που κατέδειξαν πως οι αξιωματούχοι της Κεντρικής Τράπεζας εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποσύρουν τη διευκολυντική νομισματική πολιτική νωρίτερα από το αναμενομενο.

Το ευρώ καταγράφει σήμερα απώλειες στα 1,32465 δολάρια, από 1,32887 δολάρια στις χθεσινές συναλλαγές, κινούμενο κοντά στα χαμηλά επίπεδα ημέρας.

Η ανατίμηση του δολαρίου ήλθε μετά τα στοιχεία που αποκάλυψαν ότι στην τελευταία συνεδρίαση νομισματικής πολιτικής της Fed εξετάσθηκε το εάν έχει έλθει ο χρόνος η τράπεζα να αντιδράσει στην πτώση της ανεργίας και στην αύξηση των πληθωριστικών πιέσεων στις ΗΠΑ μέσω της αύξησης των επιτοκίων.

Κάποια μέλη της διοίκησης της Κεντρικής Τράπεζας εκτιμούν πως η πρόοδος στην ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας δικαιολογεί σύσφιξη των πιστωτικών συνθηκών, ωστόσο αποφασίσθηκε πως απαιτούνται περισσότερα στοιχεία αποδείξεις πριν ληφθεί αυτή η απόφαση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024