Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΤΑΙΠΕΔ: Ζητά βελτιωμένη προσφορά από Intralot για το ιπποδρομιακό στοίχημα

ΤΑΙΠΕΔ: Ζητά βελτιωμένη προσφορά από Intralot για το ιπποδρομιακό στοίχημα

Να υποβάλει νέα βελτιωμένη προσφορά έως τις 27 Αυγούστου 2014 για το ιπποδρομιακό στοίχημα καλεί την Intralot η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ. Απαντώντας δε εμμέσως στις ανακοινώσεις της εταιρείας ότι η συνολική προσφορά ανέρχεται σε 56,28 εκατ. ευρώ, το Ταμείο τονίζει ότι η προσφορά της Intralot ήταν 5,25 εκατ. ευρώ και «διευκρινίζεται ότι αυτό είναι και το μόνο ποσό που εξετάζεται στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαγωνιστικής διαδικασίας».

Να υποβάλει νέα βελτιωμένη προσφορά έως τις 27 Αυγούστου 2014για το ιπποδρομιακό στοίχημα καλεί την Intralot η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ.

Απαντώντας δε εμμέσως στις ανακοινώσεις της εταιρείας ότι η συνολική προσφορά ανέρχεται σε 56,28 εκατ. ευρώ, το Ταμείο τονίζει ότι η προσφορά της Intralot ήταν 5,25 εκατ. ευρώ και «διευκρινίζεται ότι αυτό είναι και το μόνο ποσό που εξετάζεται στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαγωνιστικής διαδικασίας. Διάφορα άλλα ποσά που ανακοινώθηκαν στα ΜΜΕ δεν συνδέονται με το τίμημα του διαγωνισμού».

Το Ταμείο υπογραμμίζει ακόμη ότι η «μοναδική εγκύρως υποβληθείσα προσφορά» ειναι της Intalot. Υπενθυμίζεται ότι η Global Family Partners σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ υπέβαλε «δεσμευτική» πρόταση 40 εκατ. ευρώ που δεν έγινε δεκτή από το ΤΑΙΠΕΔ ως εκπρόθεσμη.

Η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ

«Tο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, κατά τη διάρκεια κοινής συνεδρίασης με το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, εξέτασε σήμερα την οικονομική προσφορά που είχε υποβάλει στις 31 Ιουλίου 2014 η Ένωση Προσώπων “Intralot (SPV No.1) Limited” και “Intralot (SPV No.2) Limited”, ύψους €5.250.000.»

» Διευκρινίζεται ότι αυτό είναι και το μόνο ποσό που εξετάζεται στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαγωνιστικής διαδικασίας. Διάφορα άλλα ποσά που ανακοινώθηκαν στα ΜΜΕ δεν συνδέονται με το τίμημα του διαγωνισμού.»

» Ρόλος και αποστολή του ΤΑΙΠΕΔ είναι η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος. Στο πλαίσιο αυτό, είναι αυτονόητη η διαφύλαξη του κύρους και της αξιοπιστίας της διαγωνιστικής του διαδικασίας. Είναι σαφές ότι αυτό ισχύει και στον εν εξελίξει διαγωνισμό, όπου μοναδική εγκύρως υποβληθείσα προσφορά είναι η ανωτέρω.»

» Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, αφού έλαβε υπόψη το προσφερόμενο τίμημα, την εισήγηση των συμβούλων του, την αποτίμηση που διενήργησε ο ανεξάρτητος αποτιμητής και τη γνώμη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, κάλεσε τον υποψήφιο επενδυτή να υποβάλει βελτιωμένη προσφορά έως τις 27 Αυγούστου 2014, οπότε και θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024