Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πτώση 120 δολαρίων για το Bitcoin μέσα σε μια εβδομάδα

Πτώση 120 δολαρίων για το Bitcoin μέσα σε μια εβδομάδα

Πτώση 120 δολαρίων κατέγραψε η τιμή του Bitcoin μέσα σε μια εβδομάδα με τους αναλυτές να αναμένουν πως η τιμή του ψηφιακού νομίσματος θα μειωθεί περαιτέρω, καθώς γίνεται διαρκώς όλο και λιγότερο ευαίσθητο στα «καλά νέα». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πλατφόρμα CoinDesk η αξία διαπραγμάτευσης του Bitcoin υποχώρησε στα 451 δολάρια από 571 δολάρια πριν από μία εβδομάδα.

Πτώση 120 δολαρίων κατέγραψε η τιμή του Bitcoin μέσα σε μια εβδομάδα με τους αναλυτές να αναμένουν πως η τιμή του ψηφιακού νομίσματος θα μειωθεί περαιτέρω, καθώς γίνεται διαρκώς όλο και λιγότερο ευαίσθητο στα «καλά νέα».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πλατφόρμα CoinDesk η αξία διαπραγμάτευσης του Bitcoin υποχώρησε σήμερα Τρίτη στα 451 δολάρια από 571 δολάρια πριν από μία εβδομάδα, ενώ χθες βρέθηκε να διαπραγματεύεται ακόμη και στα 309 δολάρια στη βουλγαρική πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin BTC-e.

Οι ειδικοί αποδίδουν τις απώλειες του Bitcoin στις προσπάθειες κάποιων traders να καλύψουν τις θέσεις τους, πιέζοντας περαιτέρω τις τιμές. Σε κάθε περίπτωση η πτώση της τιμής του ψηφιακού νομίσματος συνδέεται και με την μεγαλύτερη εποπτεία που έχει υπάρξει στις πλατφόρμες διαπραγμάτευσης του.

Με δεδομένο ότι τα εικονικά νομίσματα βρέθηκαν στο προσκήνιο της δημοσιότητας τον προηγούμενο Φεβρουάριο λόγω της κατάρρευσης κάποιων πλατφόρμων διαπραγμάτευσης οι κεντρικές τράπεζες διεθνώς απεύθυναν συστάσεις στους επενδυτές, καταναλωτές για τους πιθανούς κινδύνους. Το ίδιο έπραξε και η Τράπεζα της Ελλάδος υιοθετώντας σχετικές επισημάνσεις της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024