Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραντεβού με τον Γκ.Χαρδούβελη θα έχουν τη Δευτέρα οι ένστολοι

Ραντεβού με τον Γκ.Χαρδούβελη θα έχουν τη Δευτέρα οι ένστολοι

Ραντεβού με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη θα έχουν την επόμενη Δευτέρα εκπρόσωποι των υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα  Σώματα Ασφαλείας , παρουσία και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταικούρα.

Ραντεβού με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη θα έχουν την επόμενη Δευτέρα εκπρόσωποι των υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας , παρουσία και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταικούρα.
Οι συνδικαλιστές των ένστολων επιχείρησαν σήμερα να συναντηθούν με τον κ. Χαρδούβελη -μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του υπουργού ότι οι πολιτικοί αποφασίζουν τη δημοσιονομική πολιτική και όχι η δικαστική εξουσία- προκειμένου να τους ενημερώσει για τις προθέσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τα ειδικά μισθολόγια.
Αυτό δεν κατέστη δυνατό αλλά ο κ. Χαρδούβελης τους έκλεισε ραντεβού για τις 29 Ιουλίου.
Οι ένστολοι μέσω των νομικών τους εκπροσώπων ζητούν την άμεση εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, την επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2012 και την αποπληρωμή των αναδρομικών τους σε συγκεκριμένο βάθος χρόνου.
Η νομική υποστήριξη των υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας δεν αποδέχεται το επιχείρημα που εκφράζεται από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών ότι η απόφαση του μισθοδικείου για τους δικαστές έχει διαφορετικό συνταγματικό βάρος από την απόφαση του ΣτΕ για τους ενστόλους και υποστηρίζουν πως πρόκειται για την ίδια υπόθεση και ως εκ τούτου πρέπει να υπάρξει αντιστοίχιση μεταχείριση.



Θανάσης Κουκάκης

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024