Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Επαφές Αλμούνια με Γ.Στουρνάρα και Κ.Χατζηδάκη την Πέμπτη

Συναντήσεις με τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, Γιάννη Στουρνάρα και Κωστή Χατζηδάκη, θα έχει σήμερα, Πέμπτη, στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χοακίν Αλμούνια.

Συναντήσεις με τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, Γιάννη Στουρνάρα και Κωστή Χατζηδάκη, θα έχει σήμερα, Πέμπτη, στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χοακίν Αλμούνια.
Ο Χοακίν Αλμούνια θα επισκεφτεί την Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Ανταγωνισμού που διοργανώνεται από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, στο Ζάππειο Μέγαρο.
Η συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα θα διεξαχθεί στις 11:00 στο υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια (στις 12:00) θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου.
Στις 12:30 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η συνάντηση με τον Κωστή Χατζηδάκη στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Αλμούνια στην Αθήνα, ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Πάνος Καρβούνης δήλωσε:
«Το χαρτοφυλάκιο του αντιπροέδρου Χοακίν Αλμούνια είναι ιδιαίτερης σημασίας για την Ελλάδα. Η αντιμετώπιση των στρεβλώσεων σε θέματα ανταγωνισμού και η αλλαγή του οικονομικού μοντέλου αποτελούν βασικές παραμέτρους επιτυχίας της προσπάθειας που κάνει η χώρα για την εκ νέου πρόσβαση στις αγορές και επανεκκίνηση της ανάπτυξης. Σε αυτή την προσπάθεια έρχεται να συνεισφέρει και η διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ανταγωνισμού στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας με θέματα όπως το δίκαιο του ανταγωνισμού, η χάραξη σχετικής πολιτικής αλλά και οι εξελίξεις στο πεδίο των κρατικών ενισχύσεων.

» Στο πλαίσιο αυτό, θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη χώρα μας οι θεματικές που άπτονται της αλληλεπίδρασης κρατικών ενισχύσεων αφενός και αποκρατικοποιήσεων και ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών αφετέρου καθώς και οι παρεμβάσεις για την ορθή χρήση των κρατικών ενισχύσεων ώστε αυτές να αποτελέσουν εργαλείο προώθησης της οικονομικής ανάπτυξης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024