Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Γ. Στουρνάρα με την Ελβετίδα υπουργό Οικονομικών

Συνάντηση Γ. Στουρνάρα με την Ελβετίδα υπουργό Οικονομικών

Οι διεργασίες για τη συνομολόγηση συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας για τη φορολόγηση ελληνικών κεφαλαίων που έχουν κατατεθεί σε ελβετικές τράπεζες, όσο και θέματα που σχετίζονται με τις διαπραγματεύσεις της Ελβετίας με την ΕΕ, για μια ευρύτερη συμφωνία φορολόγησης τόκων θα εξετασθούν αύριο Τρίτη στη συνάντηση που θα έχει ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας με την Ελβετίδα υπουργό Οικονομικών Έβελιν Βίντμερ-Σλουμπφ στο υπουργείο Οικονομικών.

Οι διεργασίες για τη συνομολόγηση συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας για τη φορολόγηση ελληνικών κεφαλαίων που έχουν κατατεθεί σε ελβετικές τράπεζες, όσο και θέματα που σχετίζονται με τις διαπραγματεύσεις της Ελβετίας με την ΕΕ, για μια ευρύτερη συμφωνία φορολόγησης τόκων θα εξετασθούν αύριο Τρίτη στη συνάντηση που θα έχει ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας με την Ελβετίδα υπουργό Οικονομικών Έβελιν Βίντμερ-Σλουμπφ στο υπουργείο Οικονομικών.

Σημειώνεται πως ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης είχε επισκεφθεί την προηγούμενη εβδομάδα την Βέρνη προκειμένου να προετοιμάσει τη σχετική συνάντηση Στουρνάρα – Σλουμπφ.

Το ταξίδι του κ. Μαυραγάνη είχε συμπέσει χρονικά με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου που επικαλούμενα αναφορές της κ. Βίντμερ-Σλουμπφ στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός υποστήριζαν πως η Ελβετία δεν θα συνάψει συμφωνία για την είσπραξη φόρων από καταθέσεις «μαύρου» χρήματος Ελλήνων σε ελβετικές τράπεζες.

Το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών της Ελβετίας διέψευσε τις σχετικές πληροφορίες και επιβεβαίωσε ότι οι Ελβετικές αρχές εξακολουθούν να επιθυμούν να συνομολογήσουν μια φορολογική συνθήκη με την Ελλάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024